Experimenteaza - Spa la malul marii  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Experimenteaza - Spa la malul marii Bachelorette 1


Punem preț pe relaxarea totală, pe momentul acela de liniște și de destindere pentru trup și minte.Iar când în peisaj mai apare și marea, pachetul de relaxare este cum nu se poate mai atractiv.

Alături de partenerii noștri Iaki Spa, îți punem la dispoziție o suprafață destinată exclusiv relaxării și stării tale de bine. Relaxarea, sentimentul reconfortant de vacanță, un "boost" de energie sau doar un plus de răsfăt sunt garantate de energia binefăcătoare a apei și de magia oamenilor locului.

Atmosfera caldă si primitoare te întâmpină încă din receptie, după care ești condus către vestiare spațioase și bine organizate.
Facilitățile pe care le găsești în zona umedă îți pun la dispoziție o întreagă gama de experiențe ce ajută mușchii să se elibereze de tensiune, îndepărtează stresul, îmbunătațesc circulația și sistemul imunitar: piscina cu apă încalzita la 29 de grade C, sauna umedă sau uscată, duș emoțional sau cervical, jacuzzi, duș Vichy sau duș subacval.

Spa Senses te introduce într-o atmosfera intimă și fascinantă generată de aromele seducatoare ale uleiurilor orientale, lumina difuză, muzică inspirațională și nu, în ultimul rând, de căldura și magia mâinilor terapeuților. Vei câștiga experiențe unice cu rezultate remarcabile.

Terapeuții partenerilor noștri te răsfață, te echilibrează și te înfrumusețează în acest univers care îmbină armonios priceperea oamenilor dedicați cu ingredientele și principiile active ale gamelor recunoscute pe plan internațional Gerovital, Intraceuticals, YonKa, Iyashi Dome, Sabio, Charme d'Orient.

Pachetele spa propuse de partenerii noștri sunt gândite pentru a petrece timp de calitate alături de persoana dragă sau de jumătatea ta. Sau poți organiza cea mai spectaculoasă petrecere a burlacițelor, ocazia perfectă pentru o mică relaxare înainte de ziua cea mare.

COUPLE SURPRISE EXPERIENCE
- o experiență de spa gândită pentru cupluri care cuprinde un masaj de relaxare cu pietre vulcanice și un masaj revigorant al tălpilor, ambele efectuate în tandem, plus acces heat experience (Acces nelimitat la piscină, saune, jacuzzi, duș emoțional, duș cervical, aquagym, fitness, spinning, conform programului)

HER SURPRISE - un pachet destinat în exclusivitate doamnelor care cuprinde mai multe ritualuri de relaxare cu diferite uleiuri pentru prevenirea și uscarea pielii, acces heat experience conform programului partenerilor nostri.

HIS SURPRISE - un pachet destinat domnilor care presupune o combinație de masaj corporal, masajul tălpilor și masajul scalpului efectuat cu diferite uleiuri recunoscute pentru proprietățile lor neurotopice de calmare a sistemului nervos si  acces heat experience.

BACHELORETTE PARTY - Masaje, terapii, mișcare, șampanie și fructe pentru o zi fericită, una de care fiecare viitoare mireasă să se bucure și să-și amintească mereu.


Dacă dorești să petreci un week-end relaxant, să sărbătorești aniversarea căsniciei, ziua de naștere a jumătății tale sau să te pierzi pe străduțele din Centrul Vechi al Constanței dar să ai parte și de răsfățul spa-ului, partenerii noștri îți propun câteva pachete special create pentru a te bucura de liniștea mării. Se știe, marea are unicitatea ei în orice anotimp așa că te invităm să-i descoperi frumusețea și în afara sezonului .

Pachetul Birthday Celebration include: 2 nopți de cazare cu mic dejun inclus, o cină aniversară, acces Iaki Spa: piscină interioară, saună, fitness, jacuzii, duș emoțional, cascadă cervicală, terapii Spa: pentru sărbătorit ritual Candle Oil (50 min) sau masaj de relaxare la patru maini (50 min ) iar pentru persoana însoțitoare, masaj relaxant al spatelui (20 min). Pachetul este valabil până la data de 17.04.2020, cu excepția sărbătorilor legale.

Pachetul Love is in the Air include: 2 nopți cazare cu mic dejun, o cină romantică, decor romantic, acces Iaki Spa și terapie Iaki Spa ( masaj de relaxare cuplu ). Pachetul este valabil până la data de 17.04.2020, cu excepția sărbătorilor legale.

Pachetul Explore your senses: 2 nopți cazare cu mic dejun și cină, acces Iaki Spa, vizită Delfinariu, microrezervația Constanța și Museum of Senses, tur pietonal oraș. Pachetul este valabil până la data de 17.04.2020,cu excepția sărbătorilor legale.

Pachet Winter Escape: 3 nopți cazare cu mic dejun, a patra noapte gratuită ( dar fară mic dejun inclus), acces Iaki Spa, terapii Spa incluse:soft skin ritual ( pentru ea ) și masajul relaxant al tălpilor ( pentru el ). Pachetul este valabil în intervalul 01.12.2019 - 28.02.2020, (cu excepția datelor 28.12.2019-02.01.2020, 24-26.01.2020 si 14.02.2020)

Pachet Sea Son's Aquarium: 2 nopti cazare cu mic dejun și cină, excursie la acvariul din Tulcea ( transport, ghid, bilet intrare inclus, gustare), Muzeul de Istorie și Arheologie, Muzeul de Etnografie și Artă Populară, Cetatea Aegyssus, acces Iaki Spa pentru piscina interioară, saună, fitness, jacuzzi, duș emoțional și dus cervical. Pachetul este valabil până la data de 17.04.2020, cu excepția sărbătorilor legale.


 


Detaliile experienței:  • Locație: Mamaia, Hotel Iaki

  • Experiența de Spa este valabilă pentru o persoană, cu excepția pachetului Couple Surprise Experience, prețul fiind pentru două persoane

  • Prețurile pachetelor de cazare+spa sunt valabile pentru două persoane

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


 


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni, de la data achiziției, pentru o persoană

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)