Experimenteaza un tur de circuit  - Bilete

mercedesamg - Bilete ©

Date disponibile

Detalii eveniment

Experimenteaza un tur de circuit ametitor cu o masina puternica Mercedes AMG


Pasiunea pentru adrenalina dar uneori si curiozitatea te indeamna sa faci lucruri iesite din comun. Exista o lista intreaga de experiente deosebite pe care le poti incerca in cautarea ta de senzatii tari, pentru ca atunci simti efectiv ca traiesti totul la intensitate maxima. In functie de personalitatea ta, iti propunem un tur de circuit cu masini salbatice si vom lasa zgomotul motorului sa vorbeasca pentru noi.


Academia Titi Aur cuprinde cel mai complex autodrom din Europa de Est, cu peste 8 zone diferite pentru condus. Echipa este una de elita, avand 30 de traineri, piloti si copiloti, activi sau retrasi din campionatele de motosport. Flota este una impresionanta, iar piesa de rezistenta din colectie este faimosul Audi RS4, ce poate atinge o viteza maxima de 280 km/h si o configuratie ce iti permite sa accelerezi de la 0-100 de km in doar 4,7 secunde pe un tur de circuit. Suna super tare, nu?


Poti practica un tur de circuit cu aceasta masina sau daca totusi vrei sa incerci altceva, ai la dispozitie o colectie intreaga de la Renault, Mercedes sau Ford. Tu doar trebuie sa vii aici hotarat, sa stii care masina ti se potriveste si lasa restul in seama noastra. Experimentezi un tur de circuit de aproximativ 10-minute cu masina pe care ai ales-o, totul in conditii de maxima siguranta, deoarece inainte de a te urca la volan iti facem un instructaj riguros.


Detaliile experienței:  • Instructaj privind circuitul și regulile de siguranță ale acestuia și ale mașinii

  • Tur de 10 de minute pe un circuit profesionist cu o mașină la alegere

  • Locație: la 30 km de București, Academia Titi Aur

  • Experiență pentru o persoană

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adaugă un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

  • Soferul trebuie sa fie in posesia unui permis de conducere valabil in momentul realizarii experientei.