fcu-1948-2022-2023 - Bilete

FCU Craiova 1948 - Abonamente Sezon

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Abonamente pentru sezonul de liga I 2022 - 2023 FCU Craiova 1948

Abonamente:

Peluza Sud - 150 lei

Tribuna II - 300 lei

Tribuna I - 400 lei

VIP - 1000 lei

Abonament FCU Veteran - 150 lei

Acest abonament poate fi achiziționat numai la tribuna II, în baza actului de identitate si a unei copii a talonului de pensie.

Abonament FCU Student - 100 lei

Acest abonament poate fi achiziționat doar la Peluza Sud, fiind nevoie de un act de identitate, carnetul de student în original vizat pe anul în curs, precum si de o copie a acestuia.

Abonament FCU Family, cu următoarele variante de achizitie:

1 adult + 1 copil - 400 lei

2 adulti + 1 copil - 700 lei

2 adulti + 2 copii - 800 lei

2 copii + 1 adult - 500 lei

Acest tip de abonament, FCU Family, poate fi achiziționat doar într-un sector dedicat de la Tribuna II. Pentru achiziționarea lui, părintele, sau tutorele, trebuie sa prezinte o copie de pe certificatul de naștere al copilului, sau, după caz, o copie a cărții de identitate. Varsta copilului trebuie sa fie între 13 si 18 ani.

• Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la sediul Magazinului Oficial al Clubului.

Abonamentele se vor achiziționa de la magazinul oficial din strada Sf. Dumitru, nr. 1, si on-line, de pe www.fcuniversitatea.ro si de pe platforma Eventim.ro.

Abonamentele FCU Student, FCU Veteran si FCU Familiy se vor achiziționa doar de la magazinul clubului, aflat în strada Sf. Dumitru, nr. 1.

Persoanele juridice interesate de achiziționarea abonamentelor pt. meciurile disputate pe stadionul Ion Oblemenco vor trimite solicitare la adresa de email: fcucraiova.ticketing@gmail.com

De asemenea, cei interesați de achiziționarea locurilor în cadrul lojilor sunt rugați să trimită o solicitare la adresa de email: fcucraiova.ticketing@gmail.com

La casele de bilete FCU Craiova 1948 puteți beneficia de o reducere de 10% pentru reînnoire abonament.

Deținătorii de abonamente la Tribuna I vor beneficia de o reducere de 10%, în baza tichetului primit, la produsele din magazinul oficial al clubului.

Abonații VIP, în baza tichetului primit, vor putea achizitiona produse din magazinul oficial al clubului cu o reducere de 20%.

Abonamentele se vor achizitiona de la magazinul oficial din strada Sf. Dumitru, nr. 1, si on-line, de pe www.fcuniversitatea.ro si de pe platforma Eventim.ro.

Abonamentele achiziționate on-line vor fi livrate de către compania Eventim, costul transportului revenind cumparatorului.