Recital Alina Manole: Fericirea de Luni  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 


 


         Alina Manole este o artista cu un stil muzical aparte, greu de incadrat intr-un sablon. Atmosfera eleganta, teme tabu ale pieselor, cu versuri originale in limba romana, timbrul vocal aparte, formula de scena care include cei mai valorosi muzicieni de jazz ai momentului, unicitatea fiecarei aparitii scenice – toate acestea construiesc imaginea unui artist special pentru piata muzicala romaneasca.


         Pe 2 iunie, Alina Manole a lansat un nou album (dupa Luna Patrata, Cu drag si Dragoste in 3) intitulat “Fericirea de Luni”. In acelasi stil care a consacrat-o, cu amprenta care ii apartine si o face de recunoscut din punct de vedere muzical, noul album se anunta ca unul dintre cele mai interesante materiale discografice ale acestui an. “Fix in seara asta”, “De 30 de ani”, “Trezeste-ma”, “Te iubesc” - iata o parte dintre piesele deja recunoscute si cantate de publicul artistei.


 


         “Fericirea nu inseamna concediu in Rai” - iata una dintre primele afirmatii ce vor fi auzite pe albumul cel nou al “fetei cu Luna Patrata”. Da, planeta muzicala inventata de Alina Manole se locuieste frumos si inteligent. Asa sunt si cei care vin la concertele “pamantene”.


 


         Dupa o serie de concerte ce vor avea loc in Sibiu, Cluj-Napoca, Baia-Mare, Zalau si Brasov, Alina Manole revine la Teatrelli, pe 29 septembrie, cu primul concert de toamna din Bucuresti! Alaturi de ea pe scena vor fi muzicienii Raul Kusak (pian), Adrian Flautistu (contrabas) si Adi Tetrade (tobe)


 


 


 


Iata cateva fragment muzicale:


Fericirea de Luni - http://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I


Fix in seara asta - http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs