FESTIGAL  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

„Am un vis”, supervedetele tale preferate ți-au pregătit un show unic, care îmbină teatrul muzical, circul, bătăliile în scheme de dans, muzica, costumele spectaculoase și maparea video, totul pentru a te transpune deplin în povestea magică a viselor care se întrepătrund cu realitatea.


Imaginează-ți un vrăjitor dintr-o altă galaxie care aterizează în România și produce un spectacol tv despre cinci copii al căror vis este să cânte în fața publicului și să-și cunoască starurile preferate. Vei descoperi cum în culisele show-ului au loc întâmplări pline de dramă și de comedie, vei afla mai multe despre tentația banilor, despre manifestările hărțuirii, totul pe un fundal cuceritor de mapare video cu peisaje de vis, elemente de circ, clovni, teatru muzical, bătălii în scheme de dans – și un final în forma unui concurs muzical nemaivăzut, cu un câștigător-surpriză.


Bucură-te de un divertisment de calitate potrivit pentru toată familia alături de vedetele tale preferate - Bartoș, Smiley, Nicole Cherry, Alex Velea, Alina Eremia, Connect-R, Corina, Feli, Shot, Bibi, Andra Gogan, Anda Adam, Sore, Elena Gheorghe, Lora, Puya și mulți alții. Cu toții au acceptat să facă parte din debutul internațional al spectacolului tuturor spectacolelor – FestiGal, un eveniment de poveste care împletește perfect emoțiile, melodia, dansul, arta circului și comedia!