Festival HeyDay  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Creart te invita la HeyDay 2016, primul festival international de tribute din Bucuresti, pe 27, 28 si 29 mai 2016, in Parcul Izvor.


Pentru 3 zile Bucurestiul se va alatura marilor festivaluri de tribute din lume. Deja un succes garantat in Marea Britanie, S.U.A. sau Germania, festivalurile de tribute au ajuns atat un fenomen de entertainment, cat si un demers istoric, oferind fanilor, dar si celor mai putin cunoscatori, o sansa de a vedea live legende ale scenei muzicale.


HeyDay  aduce impreuna unele dintre cele mai cunoscute “tribute acts”: Beatles, Michael Jackson, Queen,  Guns ‘n Roses, U2, Led Zeppelin, Rihanna, James Brown, Adele, Metallica, Nirvana sau Whitesnake sunt doar cativa dintre cei ce vor concerta in Parcul Izvor pe 27, 28 si 29 mai.


Pe scurt “tribute band” reprezinta  un grup de muzicieni care canta muzica unor trupe foarte cunoscute si care incearca sa arate si sa sune la fel ca ei. Astfel oferim ocazia de a redescoperi muzica si marile trupe din epoca de glorie a pop-rock-ului. O incursiune prin muzica celor mai de succes trupe din trecut, dar si contemporane. Mai multe trupe tribute, mai multe reprezentatii, mai multa muzica, multe alte activitati colaterale care iti vor permite sa descoperi istoria, dar si prezentul muzicii.


Cu peste 18 trupe consacrate din Marea Britanie, Italia sau Romania,  dar si cu o scena dedicata celor “noi”, HeyDay se anunta un eveniment altfel pentru toti iubitorii de muzica.


Biletele se gasesc pe eventim.ro, la casa de bilete creart (Piata Lahovari nr. 7), iar in cele trei zile de festival pot fi cumparate si de la cele doua case special amenajate  (Zona Metrou Izvor si zona Splaiul Independentei / Bd. B.P. Hasdeu).


Intrarea copiilor in varsta de pana la 14 ani, insotiti de parinti, este libera!


Intrarea se face vineri, 27 mai, incepand cu ora 16.00, iar sambata, 28 mai, si duminica, 29 mai, incepand cu ora 12.00. Concertele pe cele doua scene mari sunt programate in fiecare zi incepand cu ora 17.00.


www.heydayfest.ro


https://www.facebook.com/HeyDayMusicFestival/


 


Line-up:


27 mai 2016:


Black Sabbath Tribute – Prefix (RO)


Rihanna Tribute – Rihanna Reloaded (GB)


Guns'n'Roses Tribute  - The G'n'R Experience ( GB)


 


ACDC Tribute - The Rock (RO)


Amy Winehouse Tribute – Lioness Tribute (GB)


Led Zeppelin Tribute -  Led Into Zeppelin (GB)


 


28 mai 2016:


The Doors Tribute - Red Cat Bone (RO)


Elvis Tribute - Elvin Priestley  (GB)


U2 Tribute - The One U2 (IT)


 


Whitesnake Tribute – Forevermore (RO)


James Brown Tribute - Buzz D'Angelo (GB)


Aerosmith Tribute - Aeroforceone  (GB)


 


29 mai 2016:


Pink Floyd Tribute – Speak (RO)


Adele Tribute - J'Adele (GB)


Beatles Tribute – The Fab Beatles(GB)


 


Metallica Tribute – Masterpiece (RO)


Queen Tribute - The Vipers (IT)


Michael Jackson Tribute - MJ MAGIC (GB)