gelu - Bilete

Festivalul - Concurs Gelu Stan

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Descrierea evenimentului:

 

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, prin Ansamblul Profesionist Banatul din Timișoara, organizează a III-a ediție a Festivalului – Concurs „Gelu Stan”, o reverență culturală în fața memoriei unui autentic mentor și maestru.

Concursul, Gala laureaților şi Decernarea premiilor vor avea loc joi, 17 iunie 2021, începând cu ora 18:00, pe scena Sălii Mari a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara.

În recital: Andreea Voica, Bogdan Toma și Larisa Bozbici (laureata ediției a II-a). Moment In memoriam Luca Novac, cu Ioniță Ienea, Bujor Polhac și Lăzărică Cega.

Acompaniamentul muzical va fi asigurat de orchestra Ansamblului Profesionist Banatul din Timișoara, dirijor: Sebastian Roșca.

Prezența publicului la spectacol va fi permisă, respectând normele sanitare în vigoare la data evenimentului.

În vederea participării la eveniment, accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală / nonmedicală) pe toată durata spectacolului. Masca va trebui să acopere gura și nasul. Accesul publicului, organizarea cozilor la intrarea / ieșirea din locație se va face prin marcaje care să indice distanța regulamentară de 1,5m între persoane. Intrarea și ieșirea din locație se va efectua gradual, rând cu rând, astfel încât să nu se creeze agolerație. Publicul va fi încurajat să își dezinfecteze mâinile cu dezinfectant, care va fi pus la dispoziție. Accesul în sală se va face în ordinea venirii spectatorilor cât mai devreme posibil. Se va realiza triajul observațional la intrarea în locație: nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura, NU vor avea acces în spațiul destinat desfășurării evenimentului.

Organizator: CENTRUL DE CULTURĂ ŞI ARTĂ AL JUDEŢULUI TIMIŞ

Finanțator: CONSILIUL JUDEŢEAN TIMIŞ