Festivalul de Jazz Miercurea Ciuc - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

CSIKIJAZZ 10 –aniversare de 10 ani

Festivalul International  de Jazz din Miercurea-Ciuc se va desfasura in perioada 27–30 iulie in curtea Cetatii Miko din centrul orasului.

Csiki Jazz este un eveniment anual care nu trebuie ratat de iubitorii de jazz: voci si formatii extraordinare din tara si din strainatate vor interpreta o muzica sublima intr-o atmosfera de exceptie. Prin unicitatea sa, festivalul promoveaza valorile si estetica muzicii de jazz si valoarea muzicii live in general. Specificul muzical al festivalului si spiritul sau multietnic ofera un bun prilej pentru promovarea multiculturalitatii si a dialogului intercultural.

Cunoscut la inceput ca Mini JazzFestival, evenimentul s-a maturizat, a crescut, iar acum, cand implineste 10 ani, este cunoscut sub denumirea de Csiki Jazz sau Ciuc Jazz. Au fost 9 editii, din ce in ce mai reusite, in care organizatorii au pus mult suflet, reusind sa ofere iubitorilor de jazz o sarbatoare. In cele 10 editii pe scena din Miercurea-Ciuc au urcat nume importante ale jazz-ului si bluess-ului romanesc si mondial.

Program: www.jazzfestival.ro