FESTIVALUL FAMILIEI ZURLANDIA  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

ZURLANDIA


Festivalul Familiei


Ediția a 2-a


 


Zona libera de joaca, pentru intreaga familie!


 


ZURLANDIA, editia a 2-a! Cel  mai mare festival dedicat familiei iti aduce DOUA zile de neuitat in mijlocul naturii: activitati inedite, joaca, distracție! TOATE, fara grija timpului!


In ZURLANDIA, timpul se suspenda! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tau. Si inca nu s-a inventat sistemul de masura care sa cuprinda atata fericire!


In ZURLANDIA, telefonul e doar un  aparat de fotografiat. Vino pe taramul parintilor care stiu ca tehnologia e buna, la birou. Pentru copii, tot ce conteaza e implicarea ta, trup si SUFLET.


In ZURLANDIA, “Priveste Cerul!“ nu e doar graffiti. Aici, ești liber sa te arunci in iarba, sa sufli in puful papadiei si sa-ti tii sufletul in causul palmelor. Invata-ti copilul sa recunoasca LIBERTATEA!


Columb ti-ar spune ca e LUMEA NOUA! 80 de mii de metri patrati! Optzeci de mii! Atat are ZURLANDIA! E verde, cat cuprinde, si dornica sa-si arate magia: zeci de spectacole in aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere si activitati pentru copii si parinti, concerte extraordinare!


Tara Mancaciosilor e, asa cum intuiesti, tara din care pana si Mofturosul Mofturosilor pleaca satul! In succesiunea de lumi a gastronomiei, pofticiosii ghizi sunt Bucatarasul Zurli si Lulu, ajutorul lui!


Zurlishow este spatiul in care plutesc milioane de pupici cu sclipici! E spectacolul Gasca Zurli si e, in egala masura, lumea oferita invitatilor ei. Cornetele pe cap! Pornim in aventura numita altruism, vecina cu generozitatea si buna prietena a darniciei!


Terenul de Joaca e TERENUL DE JOACA! Pentru ca taramul acesta va intra in istorie drept locul magic, in care bucuria de a fi impreuna a doborat un record Guinness! Dezvoltam, pe masura ce ne echipam!


Tinutul Magic este lumea din care vine Zana Buna! Magicieni, printese licurici, baghete fermecate, esarfe nesfarsite, cutii magice, iluzionisti, trucaje, personaje fantastice! Firesc, despre mister! Tura Vura si-a anuntat, deja, prezenta la Scoala de Magie!


Casa Povestilor este, de peste 10 ani, prima casuta din viata copiilor! Cum ar fi sa afle ca apare o singura data pe an, in joc scanteietor, din pamant, din iarba verde? Aici,in casuta mica, lumea Zurli isi dezvaluie toate secretele! Asa si-asa!


Scoala de Vacanta este singura scoala unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele traznite se confunda cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, cat ai spune: presiune, temperatura, transfer de caldura! Sau, poate, Dolly!


Teatrul Copiilor este locul unde, in ciuda conventiilor consacrate, toate, dar absolut toate mastile rad! Trupe de teatru pentru copii, recunoscute in intreaga tara, deschid pofta celor mici pentru scena!


P.S. La toamna îl vei putea duce, linistit, in orice sala de teatru!


In Lumea lui Mulțumesc exersam empatia! Poftiti in dimensiunea 3D in care devenim mai buni, doar pentru ca oferim, neconditionat, ajutor. Aflam totul despre campaniile umanitare facute din convingere, cu rezultate palpabile!


Pentru el, esti lumea întreaga! Are zambetul tau pe retina, din prima clipa, iti recunoaste glasul, din milioane de voci, iar mangaierea ta e terapie! In ZURLANDIA, Lumea Mamelor e pentru Mame! Pentru binele intregii familii, aminteste-ti cum e sa fii pe primul loc!


Strangeti pumnii, inchideti ochii si spuneti tare, tare: “Tiribam, Tiribum! Intram in ZURLANDIA, acum!“


P.S. Campionatul de Joaca e o data pe an!


Nu amana, pentru ca nu poti reprograma!


Un bilet este valabil pentru o singura persoana pentru ambele zile de festival ( 16 si 17 iunie 2018).


Copiii sub 2 ani beneficiaza de intrarea gratuita.


Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar insotiti de minim un adult( parinte).


Prin cumpararea unui abonament Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare la festival disponibil pe www.zurlandia.ro.