Festivalul National de Rock 2020  - Bilete

ordean - Bilete ©

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Ieri, 8 martie 2020, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unei măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente:


„Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane.


Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”


Prin urmare suntem nevoiți în acest moment să amânam Festivalul National de Rock 2020 – Aniversare Adrian Ordean, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 28 aprilie 2020 pentru data de 21 noiembrie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație.


Bilete rămân valabile, neputand fi returnate pentru ca concertul a fost reprogramat in data de 21 noiembrie 2020 iar aceasta situatie se datoreaza exclusiv unui caz de forta majora.


Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor. A fost IMPUSĂ prin decret, ieri, 8 martie 2020.


Ne cerem scuze pentru această amânare si va multumim pentru intelegere. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile.