vietii-1 - Bilete

FESTIVALUL VIETII

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Suna Bucium de adunare! De adunare la Ferma Homoraciu, pe Valea Teleăjenului, la doar 10 minute de orașul Vălenii de Munte, Prahova! Motivul ? Festivalul Vieții (ediția a III-a) va umple suflete de bucurie: pe al tău, pe al meu... pe al tuturor!

Vor fi artiști de seamă, mâncăruri cărora nu le vom putea rezista, libertate și relaxare, distracție și voie bună, timp prețios petrecut împreună. Pe scenă vedem și anul acesta, ca și în anii anteriori, și rock, și folk, și muzică tradițională, dar și muzică ușoară, pentru că este un festival al diversității culturale și pentru că vrem să promovăm cultura sub felurite forme, abordând mai multe genuri.

Desfășurat intr-o livadă de 7 hectare cu gutui, pruni, mesteceni, stejari și brazi, Festivalul Vieții vă va cuceri prin variatele posibilități de odihnă și “încărcare a bateriilor “, oferind atmosfera rurală atât de căutată: cu pace, siguranța, aer curat și muzică bună. Serile festivalului se vor întinde pana in noapte datorită generozității invitaților de pe scena!

Copiilor li se vor pregăti activități de zi special gândite , care vor combina mișcarea cu experiențele de învățare: vor fi animatori , artizani si un loc de joacă permanent pus la dispoziție pentru a-i ține antrenați!

Se poate campa! Rulotele și corturile găsindu-și cu ușurintă locul într-o atmosferă prietenoasă, scăldată de umbra și răcoare! Experiența de a campa trei zile in mijlocul naturii o dăruim tuturor celor care își doresc aceasta aventura, deoarece avem locuri nelimitate!

Focul de tabăra va fi nelipsit!

Viața înseamnă bucuria de a avea oameni cu suflet bun in preajma, alături de care să împarți zâmbet si lumina ! Suntem ceea ce iubim! Să fie adunare de oameni minunați ! Te așteptam

Sponsori / Parteneri