Film Privat VIP Studio, Grand Cinema  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Vizionare privată de film VIP Studio, Grand Cinema & More Vineri cu ora de incepere a filmului dupa ora 16:00; Sambata, Duminica in orice interval orar


Vrei să îi oferi partenerului tău o experiența impresionantă dar în același timp intimă și relaxantă? Sau cauți un spațiu atât de mare încât să încapă toată gașca de la birou sau toți prietenii apropiați?


Alege o vizionare privata de film în unul din studiourile VIP din incinta cinematografului Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City - desemnat Consumer Choice Brand al anului 2018 de către Consumer Choice Europe.


Dispunând de sisteme video-audio mega-performante și echipate cu fotolii ultra-confortabile din piele cu spătar ajustabil, sălile VIP garantează o experiență cinematografică completă la o calitate premium, transformând orice vizionare într-o experiență exclusivistă.


Oferta include servirea mesei timp de 1 oră în spațiul de lounge, unde se servesc o serie de gustări delicioase alături de o gamă variată de băuturi, nelimitat, și apoi vizionarea unui film la alegere din filmele care rulează în programul cinematografic din perioada respectivă. De asemenea studiourile VIP sunt dotate cu bar privat, garderobă, personal dedicat și servicii de catering.


Capacitatea sălii VIP este de 43 de persoane, aşa că poți alege o seara în doi sau poți pune pe lista tooooți prietenii! În plus, înainte de orice vizionare privata de film există posibilitatea de a include în calupul de trailere, un mesajul de “La mulți ani!”, însoțit de un colaj de fotografii, în funcție de preferințe. Există de asemenea posibilitatea de a aduce un tort aniversar, personalul.


VIP Studios va ajuta clientul cu depozitarea şi servirea acestuia după servirea mesei. Tortul trebuie să vină însoțit de certificat de conformitate.


Sala este perfectă și pentru un eveniment în formulă restrânsă. Studiourile VIP pot găzdui vizionări private de film pentru angajați sau parteneri, prezentări de modă, lansări de produs, petreceri private, seminarii și conferințe restrânse, având în acest scop la dispoziție mai multe suporturi de branding pentru materiale furnizate.


Detaliile experientei • Vizionarea privata a unui film VIP Studio, la alegere din filmele care rulează în programul cinematografic din perioada respective

 • Servirea mesei timp de o oră în spațiul de lounge

 • Posibilitatea includerii în calupul de trailere, a unui mesajul de “La mulți ani!”, însoțit de un colaj de fotografii, în funcție de preferințe

 • Locatie: Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City

 • Experienta pentru 43 de persoane

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

 • Pentru a rezerva spatiul in intervalul de timp dorit, este nevoie de o confirmare ferma si toate detaliile despre desfasurarea evenimentului cu cel putin 14 zile inainte de data evenimentului.

 • Materialele pentru plasme si filmuletul sau colajul trebuie sa ajunga in cinematograf cu cel putin 5 zile inainte de eveniment pentru teste.Pentru a rula in sistemul cinematografic, filmuletul trebuie sa respecte urmatoarele specificatii tehnice: Format .mp4, Rezolutie: 1998×1080 ; (1:1.85 Flat) – Full Frame Pixel, Framing 1:1.85, FPS 24, Bitrate 25.000; ○ Audio Stereo, Sample rate 48Hz, Sample bit depth 16 bit, Peak Level -10dbfs

 • Există de asemenea posibilitatea de a aduce un tort aniversar, însoțit de certificat de conformitate.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).