Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Show-ul pe care trupa Fire of Anatolia trebuia sa il sustina pe 17 mai 2013 a fost reprogramat pentru 6 decembrie. Spectacolul a fost amanat din motive logistice si se va desfasura tot la Sala Palatului. Biletele achizitionate deja isi pastreaza valabilitatea.

Cei care nu pot participa la spectacolul reprogramat pe 6 decembrie isi pot recupera contravaloarea biletelor adresandu-se punctelor de vanzare Eventim de unde au cumpărat biletele, pana la data de 31 mai, inclusiv.Spectacolul Fire of Anatolia revine la Bucuresti!

Dansatorii de la Fire of Anatolia revin la Bucuresti pe 6 decembrie, la Sala Palatului, cu superproductia ce poarta numele companiei. Organizator: Events.

Una din cele mai mari si mai cunoscute companii de dans din lume, Fire of Anatolia este un proiect unic, care-si trage seva din mitologia si cultura anatoliana. Fascinantul spectacol cu acelasi nume aduce pe scena 55 de dansatori, muzica, stralucire, lumina, culoare, sute de costume elaborate, creionand intr-o cheie moderna folclorul si dansul popular din toate regiunile Turciei. Impartit in doua acte, show-ul ilustreaza fragmente din istoria Mesopotamiei si Anatoliei si este o expresie vizuala a luptei dintre libertate si sclavie, dintre lumina si bezna. Tot ce apartine Anatoliei prinde viata in acest regal coregrafic fabulos.

Un adevarat fenomen international, trupa Fire of Anatolia a sustinut reprezentatii in mai mult de 85 de tari, in fata a peste 20 de milioane de spectatori. Compania detine doua recorduri inscrise in Guiness Book, unul pentru cel mai rapid dans, cu 241 de pași pe minut, și un altul pentru cea mai mare audienta, 400 000 de persoane in Eregli, Turcia.

Parteneri media: Digi 24, The Money Channel, Sapte Seri, Adevarul, Cocor Media Channel, The Light Cinema, BestMusic.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, 220.ro, Peteava.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ.  

Sponsori / Parteneri