folk in the park 1 - Bilete

Folk in the Park

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Folk in The Park vă invită la un regal muzical al unora dintre cei mai iubiti cantautori români.

La spectacolul din data de 31 august, ora 19.45, au răspuns prezent la convocare Mircea Baniciu, Florin Chilian, Radu Captari, Dan Manciulea si trupa Forțele de Muncă.

Vom asculta un „best of” al fiecărui artist prezent la acest mini maraton muzical, ce se întinde pe o durată de aproape 3 ore

La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

Participarea este permisa si spectatorilor nevaccinati pe baza unui test negativ facut la intrarea in sala de spectacol. Testele rapide sunt disponibile la acces si se pot face, contra cost, de catre personal autorizat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.