Se incarca...

Frozen – Peripetii in Regat - Bilete

Detalii eveniment

Frozen – Peripetii in Regat

Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje.

Regatul de gheata isi deschide din nou portile copiiilor din Cluj Napoca care viseaza sa isi cunoasca personajele indragite din Frozen.

Din Regat se vor transmite valuri de energie pozitiva, amintind spectatorilor ca viata este minunata indiferent de anotimp, fiind nevoie doar de curaj si optimism pentru zile fericite.

Anotimpul rece aduce sarbatori calde, pline de intamplari magice pe care trebuie sa le traim alaturi de cei dragi. Nu ratati ultimele peripetii din regat - vor fi presarate cu distractie, lectii de iubire si prietenie.

Durata spectacolului: 60 minute

Distributia:

Elsa, Anna,Olaf,Renul Zven, Kristof

Scenariul si Regia : Sabina Arsenie

Muzica : Gabriel Arsenie

Coregrafie: Rares Velea

Producator: Golden Party

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

 Locatia :Casa de Cultura a Studentilor , Cluj-Napoca

Data : Duminica 27 octombrie ora 18:00

Pret:

VIP – 100 lei ( Randurile 1-5 Sector A,B,C) inclus: locuri langa scena,acces prioritar in sala, apa plata, intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si poza printata cu personajele, pe baza bratarii primita la intrarea in sala)

Categoria I – 50 lei ( Randurile 6-12) inclus: intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui, dupa finalizarea sedintei foto de la cat VIP – timp de asteptare apx. 30 min (nu sunt incluse poze)urcarea pe scena se face pe baza de brata primita la intrarea in sala.

Categoria II – 30 lei  ( randurile 13-19 sector D si F  si sector E (central) tot

Categoria III – 25 lei ( randurile 20-27) sector D si F

IMPORTANT:

Produsele oferite in pachetele promotionale din cadrul evenimentelor nu sunt gestionate sau distribuite de catre Eventim.ro, ci de catre organizatorii evenimentului.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 25 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP si Categoria I.

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii