Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Spectacolul “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” vine in premiera la Palatul Național al Copiilor din Bucuresti, pe data de 9 Noiembrie 2018, de la ora 19,00.

Theater du Soleil și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”  va pregătit o surpriză, pentru fiecare bilet cumpărat in funcţie de categorie vei  primi un cadou surpriză.  Înainte de inceperea spectacolului colegele noastre vă vor astepta la standul pregatit in interior  pentru a va înmâna cadoul .

Vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.

După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la București, cu o nouă față și o adevărată petrecere la palat.

Este un show muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și pe cei mari, într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Prințul Hans, Kristoff , Olaf ...

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști formată din peste 30 de actori și dansatori. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe Emil Mitrache (Americanul),Daniel Iudean , Sabrina Diacov, Adina Răducan,Ada Palade, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Derbas Hany, Luana Lute, Teodor Veleanu, Doru Bem, Theodor Costache  si trupa de dans “ Dance – World “.

Regia: Bogdan Caragea

Compozitor: Nicolae Caragia (Rep. Moldova)

Scenariul: Zully Mustafa

Coregrafia: Alina Cimpoieru

Scenografia: Ovidiu Pascal

Costume: Geanina Punkoști.