Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

     Spectacolul “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” produs de THEATER DU SOLEIL vine pentru prima oara dupa marea premira de la Sala Palatului din Bucuresti si turneele din tara pentru publicul minuat din Mioveni la Casa Cultura a Sindicatelor ”Dacia Mioveni”,  pe data de 04 Iunie 2018, de la ora 17.30.

     Theater du Soleil și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.

      După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la Mioveni, cu o adevărată petrecere la palat.

Este un show muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și pe cei mari, într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Prințul Hans, Kristoff , Olaf ...

       De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

         Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști formată din peste 30 de actori și dansatori. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul),Johnny Bădulescu, Sabrina Diacov, Adina  Răducan, Alexa Niculae, Adriana Gîrneț, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Hany Derbas, Iorestina Florea, Teo Veleanu, Doru Bem, Mihala Neacșu, Theodor Costache, Andrei Bireș si trupa de dans “ Dance – World “. 

Regia: Bogdan Caragea

Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)

Scenariul: Zully Mustafa

Coregrafia: Alina Cimpoieru

Scenografia: Ovidiu Pascal

Costume: Geanina Punkoști.

Biletele se pot achiziționa online de pe Eventim.ro si la Casa de Bilete a Casei de Cultura