Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Spectacolul “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” vine în premieră la Casa de Cultură a Sindicatelor, din Satu Mare, pe data de 26 Octombrie 2018, de la ora 19.00.

     Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.

      După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la Satu Mare, cu o adevărată petrecere la palat.

 

 Este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans,  Kristoff , Olaf și multe altele.

       De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

         Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști formată din peste 30 de actori și dansatori. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe:  Emil Mitrache (Americanul), Johnny Bădulescu, Sabrina Diacov, Adina Răducan, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Hany Derbas, Teo Veleanu, Doru Bem, Mihaela Neacșu, Theodor Costache, Andrei Bireș si trupa de dans “ Dance – World “. 

 

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.

 

 

Regia: Bogdan Caragea /Ovidiu Ianu  

Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)

Scenariul: Zully Mustafa

Coregrafia: Alina Cimpoieru

Scenografia: Ovidiu Pascal

Costume: Geanina Punkoști.

Biletele se pot achiziționa online de pe Eventim.ro si la Casa de Bilete a Salii.