frumosul-si-bestiile - Bilete

Frumosul si Bestiile  - Bilete

Detalii eveniment

"Frumosul și Bestiile" este o comedie inteligentă și savuroasă despre patru femei care se află într-o situație inedită: toate patru sunt iubite de același bărbat, fără să știe una de cealaltă. Convocatede urgență printr-o telegramă la vila lui Marco Anselmi, femeile se așteptau la o revedereromantică, însă ceea ce urma să fie o întâlnire de vis se transformă într-o farsă plină de accentedramatice, într-un prolog și un epilog.

Clelia, Stefania, Amanda și Marisa sunt patru femei diferite, cu personalități și vise diferite, dartoate sunt unite de același bărbat, Marco. În loc să se lupte între ele și să se certe, femeilehotărăsc să se alieze și să pedepsească în mod amuzant și inventiv bărbatul care le-a înșelat.

Comedia abordează teme precum relațiile, căsnicia și excesul de iubire, și conține schimburi de replici pline de haz, qui-pro-quo-uri irezistibile și situații comice istețe, în care umorul esteînvăluit în ironie. Scrisă de Aldo Lo Castro, "Frumosul și Bestiile" este o piesă de teatruamuzantă și inteligentă, care va face publicul să râdă în hohote și să se simtă bine.


Regia: Eduard Boț

Distributia: Daniela Purcărea, Ioana Chelmuș, Iulia Neacșu, Mara Stoian, Eduard Bot, TeoDragan, Andrei Necula

Durata: 1h10

Nerecomandat persoanelor sub 14 ani!