Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 

29 Octombrie 2015 aduce “Gala Chapeau!” un eveniment unic în România, care reunește artiști din toate generațiile pe hiturile lui Gabriel Cotabiță

 

La Sala Palatului, Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temișan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruț (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminița Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miță (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de VH2 și Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiță, într-un spectacol fara precedent, prezentat de Mihai Bendeac.

 

“Chapeau” este prescurtarea expresiei “Chapeau à vous”, care exprimă respectul și aprecierea, tradusă în limba română prin: “Jos pălăria!”

Evenimentul din 29 octombrie de la Sala Palatului propune astfel un concept nou pentru țara noastră: un spectacol care omagiază carierele celor mai importanți artiști ai României, în cadrul unei Gale care prezintă parcursul lor de la începuturi până în prezent, privind spre viitor.

 

“Gala Chapeau!” este un regal muzical complet, care se anunță în aceeași măsură plin de surprize și încărcat de emoție, Gabriel Cotabiță fiind alături de prietenii săi din industrie și de publicul din sală pentru a asculta “Domnișoară, nu pleca”, “Raiul e pe pământ”,  “Convențional”, “Când zâmbești” sau ”Noapte albastră”, precum și multe alte piese, reinterpretate și susținute pe scena Sălii Palatului de către unele dintre cele mai îndrăgite voci din România.

 

Evenimentul este în același timp un cadou muzical oferit de către prietenii săi din lumea artistică, în căutarea unui mod în care să îi declare public "Jos pălăria, Gabi! în preajma aniversării a 60 de ani de viață a artistului și în anul aniversării a 40 de ani dedicați scenei.

 

 

“Gala Chapeau! Gabriel Cotabiță” - 29 octombrie 2015 la Sala Palatului din București, începând cu orele 19:30.

 

Evenimentul va fi filmat si înregistrat, atât în vederea unei potențiale difuzări pe TV cât și în vederea realizării unui DVD.

 

Evenimentul este organizat de Taktix Media, susținut în calitate de parteneri media de Antena 1, Antena Stars, ZU TV si Radio ZU și realizat cu sprijinul BGS, Ciuc, Borsec, Pixozz si Agrafa.

 

Sponsori / Parteneri