folk-2023 - Bilete

GALA FOLK - OM BUN  - Bilete

Detalii eveniment

Spectacol Extraordinar

Gala Folk “Om bun” 2023

Sala Palatului, 12 octombrie, ora 19:00


Gala Folk “Om bun” 2023, cel mai important eveniment folk al anului, are loc joi 12 octombrie, ora 19:00, la Sala Palatului.

Cu o traditie de 12 ani, Gala Folk “Om bun” reunește si in acest an, într-un spectacol de excepție personalități marcante ale vieții artistice românești, artiști care au făcut istorie în industria muzicală: Mircea Vintila, Emeric Imre, Dinu Olarasu, Zoia Alecu, Maria Gheorghiu, Mgda Puscas, Walter Ghicolescu, Radu Gheorghe, Cosmin Vaman si Daniel Iancu. Spectacolul va fi prezentat de Dana Panduru iar regia artistica este semnata de catre omul de televiziune Cosmin Man.

Muzica folk este pentru români una de suflet, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul și linia melodică. Publicul de toate vârstele se regăsește cu ușurință în muzica folk și participă cu totul la spectacol, ceea ce face concertele speciale, fiind concerte de stare. Ultimul spectacolul tinut in 2022 la Sala Palatului, a fost sold-out și atât publicul, cât și criticii l-au considerat “fabulos”.

Joi, 12 octombrie, la Sala Palatului va avea loc un spectacol mult asteptat Gala Folk “Om bun” 2023, care marcheaza 13 ani de Folk Bun, un eveniment de cea mai înaltă ținută artistică, care reunește adevărate legende ale muzicii românești!

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, precum si online pe eventim.ro si salapalatului.ro.


Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri sau a unor bilete cu un pret mult mai mare, si nu de pe site-uri precum viagogo.com, olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.


Informatii : 0747 057 222, 0722 408 143

Sponsori / Parteneri