Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Dynamite Fighting Show: Moroșanu vs Kemayo - 5 iulie, Sala Polivalentă, București

Cel mai popular luptător român, Cătălin Moroșanu, revine cu un meci oficial în țară după mai bine de trei ani în care s-a duelat pe cele mai importante meridiane ale lumii. Pe 5 iulie, la Sala Polivalentă, din Capitală, Moroșanu îl va întâlni pe vechiul său rival Freddy Kemayo într-o confruntare epică, main-event al galei pe reguli K-1, Dynamite Fighting Show.

Este cea de-a treia întâlnire directă dintre Moroșanu și Kemayo, iar până în prezent scorul este egal, astfel că meciul de pe 5 iulie va stabili "regele ringului". Dacă românul are 44 de victorii, dintre care 26 prin KO, în schimb, luptătorul francez se poate lăuda că are în palmares 70 de victorii, dintre care 48 înainte de limită.

Primul meci pe care Moroșanu îl va disputa în Capitală după opt ani de pauză va fi sinonim și cu lansarea unui nou produs pe piața sporturilor de contact din România. Dynamite Fighting Show își propune să readucă în atenția publicului confruntările istorice, care au fost un adevărat fenomen în ultimul deceniu, și totodată să ofere un show incendiar la fiecare gală.

Până la confruntarea serii dintre Moroșanu și Kemayo, fanii prezenți la Sala Polivalentă, se pot delecta cu dueluri spectaculoase în care vor lupta sportivi precum Sebastian Ciobanu, Cristian Ristea, Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă, Alexandru Radnev, Cosmin Ionescu și multe alții.