georgian-legend-1 - Bilete

GEORGIAN LEGEND / LEGENDA GEORGIANA

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

DESCOPERĂ LEGENDA GEORGIANĂ!


„Legenda Georgiană” este la ora actuală unul dintre cele mai uluitoare spectacole muzicale și coregrafice, ce folosește tehnologii de ultimă oră. Potrivit presei mondiale, grandoarea și scenariul spectacolului georgian depășește ca valoare artistică lideri ai acestui gen de spectacol coregrafic. Artiștii georgieni au primit ovațiile publicului în Germania, Suedia, Anglia, SUA, Japonia, Canada, China, în peste 50 de țări de pe cinci continente.

"... Acesta este un spectacol unic! Cu toții ar trebui să îl vedem măcar o dată în viață!" – scrie în ediția franceză a lui Le Figaro despre „Legenda Georgiană”. Reporterii New York Post cred că “ fiecare spectacol este o adevărată recompensă pentru public. Dansurile georgiene nu au egal. În trecut, judecând după mișcările și postura unui dansator georgian, o familie putea decide dacă fiica lor ar trebui să se căsătorească cu el sau nu.

ARTIȘTII GEORGIENI SUNT UNICI

Dansul lor pe vârful degetelor, piruetele în genunchi sunt de o mare artă. Și femeile... Ați văzut vreodată felul în care femeile georgiene alunecă pe scenă, ca lebedele pe oglinda apei. „Trebuie să te naști georgian pentru a putea dansa așa”, explică înșiși dansatorii. Spectacolul este plin de dragoste pentru țara lor, totul este transpus pe scenă, cântece și dans: o rafală de vânt, bătaia tobelor, liniștea magnifică a munților, murmurul vesel al pârâurilor de munte...‍

Succesiunea de intrigi și evenimente, întruchipate cu pricepere pe scenă, peisaje și costume fabuloase, efectele de lumină și sunetul de cea mai bună calitate transformă „Legenda Georgiană” într-un triumf al culturii caucaziene pe scena mondială.