GHOST FESTIVAL  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cavalleria Events anunta un nou eveniment intercultural ce-si propune sa adune spectatori si formatii de valoare intr-un cadru natural, indepartat de marile orase, unde toti participantii sa se delecteze doar cu muzica de calitate, activitati culturale, ecologice, la poalele muntilor.


Este vorba de Ghost Fest, un eveniment complex ce va avea loc in perioada de 13-14 Iulie 2012 in mijlocul naturii, pe terenul de biathlon de la baza cetatii Rasnov. Ghost Festival reprezinta un nou concept ce propune ascultatorilor de muzica folk, , ambientala , post-rock, metal si nu numai, o experienta inedita , creand punti interculturale si acordand publicului posibilitatea sa participe, pe langa serile de concert , la diverse activitati, workshop-uri de mestesuguri traditionale , expozitii, proiectii de film etc.

Intreg evenimentul se anunta a fi presarat cu momente speciale, precum concursuri si demonstratii 
pe teme conexe. O parte din aceste activitati urmeaza a fi prezentate in curand in detalii. 

Prima trupa anuntata de catre organizatori este Trobar de Morte din Spania, o trupa ce imbina sunetele celtice si folk cu avantgardismul gothicului atmosferic.

Cu o istorie ce incepe in 1999 sub conducerea Lady Morte, trupa a lansat 5 materiale audio (miniCD si 4 albume), ultimul datand din anul curent, intitulat Beyond the Woods - The Acoustic Songs. 

Trobar de Morte este un nume cunoscut pentru cei ce frecventeaza concertele europene de muzica medievala din cadrul unor evenimente precum Wave Gotik Treffen , Fade In Festival sau Entre Muralhas Gothic Festival.