Ghost Gathering  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Celelalte Cuvinte, cap de afis  la Ghost Gathering Fest din Bucuresti


 


Celelalte Cuvinte – trupa legenda a rock-ului romanesc -  se alatura miscarii Ghost Gathering Fest in calitate de headliner si urca pe scena festivalului in data de 12 iulie.


 


Acesta va fi singurul concert pe care trupa oradeana il va sustine in Capitala pana in luna octombrie, cand va  prezenta concertul acustic Trup si suflet la Sala Palatului. Intreaga trupa este intr-o forma de zile mari, fiind foarte nerabdatoare sa se intalneasca din nou cu fanii, dupa ce o problema medicala a basistului Marcel Breazu a facut imposibila sustinerea de concerte timp de mai multe luni.


 


“Ne bucura foarte mult invitatia de a ne alatura line-up-ului Ghost Gathering, fiind vorba de un festival care sustine arta si muzica de calitate. Asteptam cu nerabdare sa urcam din nou pe scena!”, a declarat Calin Pop, solistul Celelalte Cuvinte.


 


Trupa Celelalte Cuvinte va sustine un recital de 90 de minute.


 


Dupa ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu editia din 2013 - Ghost Gathering Chapter IIThe Call For Spirits. Pastrand in acelasi timp specificul de „arta in natura”, noua locatie a evenimentului este frumoasa Gradina Japoneza, din cel mai mare parc natural din tara, Parcul Herastrau.


Festivalul se va desfasura tot in datele anuntate pana acum, vineri 12 si sambata 13 iulie.


Evenimentul isi pastreaza misiunea de a lasa exprimarea artistica si natura sa se contopeasca, oferind publicului alternativa unui week-end experimental imbogatit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua editie a festivalului reuneste cei mai valorosi artisti din sfera muzicii neofolk, neoclassic darkwave, post rock si metal.


Line – up final:


Chaostar (GR) I www.facebook.com/chaostar.official


Celelalte Cuvinte (RO) http://www.youtube.com/watch?v=5rZJ3VXTbg8


Kayno Yesno Slonce (BG) I www.facebook.com/kaynoyesnoslonce
Universe217 (GR) I www.myspace.com/universe217
Larrnakh (HU) I www.myspace.com/larrnakh
Eye of Solitude (UK) I www.facebook.com/eyeofsolitudeband
The Thirteenth Sun (RO) I https://www.facebook.com/pages/The-Thirteenth-Sun/143104939129029
Environments (RO) I https://www.facebook.com/environments
FusionCore (RO) I https://www.facebook.com/FusionCoreBand
Kistvaen (RO) I www.facebook.com/Kistvaen
Hteththemeth (RO) I www.facebook.com/pages/Hteththemeth/169278449761610


Evenimentul este organizat de Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO), sub egida  programului “Arta contra drog” si Cavalleria Events.


Biletele si abonamentele pot fi achizitionate in reteaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro. Pretul unui abonament este de 60 de RON, iar pretul unui bilet este de 40 de RON.


Primele 100 de abonamente vor putea fi achizitionate la pretul promotional de 50 RON