GIFT VOUCHER EVENTIM.RO  - Bilete

Detalii eveniment

Vrei sa oferi cadou un  bilet la teatru, la un concert sau eveniment sportiv, dar nu stii pentru ce eveniment? 
Solutia e simpla: un voucher cadou Eventim!


Voucherele cadou sunt valabile timp de 12 luni (365 de zile) de la data achizitiei (a platii). Codul de voucher devine activ in 24h de la data achizitionarii lui. 


Voucherul Eventim.ro poate fi folosit pentru a achizitiona bilete la evenimentele dorite. Diferența de pret (unde valoarea achizitiei este mai mare decat valoarea voucherului) trebuie achitată folosind un card bancar. Voucherele pot fi valorificate doar pe www.eventim.ro.


Voucherele cadou nu sunt rambursabile si nu pot fi preschimbate in bani cash la casele de bilete Eventim.


Achizitia de bilete trebuie finalizată până in ultima zi de valabilitate a voucherului respectiv, după care acesta nu va mai putea fi valorificat. Dacă un voucher nu este folosit/valorificat complet pana la data expirarii acestuia, diferența nu este rambursabilă. Valabilitatea voucherelor nu poate fi extinsă.


Voucherele acopera costurile biletelor (incluzând taxele) și toate serviciile suplimentare care fac parte din procesul de cumparare (cum ar fi: taxa de livrare sau asigurarea carefree).


Dacă valoarea voucherului nu acoperă costul total al comenzii de bilete, trebuie să efectuați o plată suplimentară folosind un card bancar.


Interzicem în mod expres oferirea de vouchere în scopuri comerciale de către dumneavoastră sau de către o terță parte, atat in persoana cat si în cadrul unor licitații pe internet sau pe alte platforme online.    


Voucherele sunt valabile doar pentru evenimente desfasurate pe teritoriul Romaniei.


Posesorul voucherului trebuie sa aiba 16 ani sau mai mult. Voucherele cadou nu pot fi emise pentru copii.