Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Circuitul format din 2 evenimente anuale, debuteaza la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in data de 20 martie 2016, ora 18.00. 

Programul evenimentelor contine minim 3 meciuri pentru fiecare dintre cele 4 categorii ale centurii: +72 kg, +85 kg, +95 kg si fete. De asemenea, pentru fiecare categorie va avea loc un superfight, sustinut de campioni consacrati. In mod particular, competitia de debut va avea si un superfight de box, pe durata a 5 reprize. Luptele sunt subordinate regulamentului k1/MMA si se desfasoara pe o durata de 3 reprize a cate 3 minute fiecare, intre reprize existand cate o pauza de 1minut. 

 

Combatantii pentru titlu sunt aprobati de presedintele competitiei Ninel Ianculescu  (campion mondial 2005). Ei provin din cluburile si asociatiile K1 partenere din Romania si strainatate. Edita 1 a GP TRACIA 33 va avea jucatori din Romania, Republica Moldova, Belarus, Ucraina si Ungaria, intentia de perspectiva fiind aceea de aprofundare  a internationalizarii centurii.

 

Invitati de onoare

Presedintele Federatiei Romane de Box, Vasile Catia

Presedintele Federatiei Romane de KickBox, Dejeanu Adrian

Catalin Morosanu

 

 

Dintre combatantii pentru centura amintim: Andrei Leustean (antrenor Mihai Constantin), Serhal Ordec (antrenor Ciprian Sora), Robert Stoica; Lazar Daniel (antrenor Sora Ciprian) si Daniel Alexandu (antrenor Mihai Constantin), Dragos Imbrea (Sora), Denis Anghel (Florin Mana); Cozmanca Sebastian si Hurduc Danut (antrenor Mihai Contsntin), Munteanu Marius; fete, Mezei Gabriela (antrenor Pap Francisc) si Delia Georgescu (antrenor Florin Mana)

 

Luptatori superfight K1

Sebastian Ciobanu vs luptator Ungaria 

Cristian Milea vs Gorbicz Gabor luptator Ungaria 

 

Nota: Pensionarii, elevii si studentii beneficiaza de un discount de 50% din pretul biletelor, indiferent de categorie.

Sponsori / Parteneri