haley reprogramat - Bilete ©

HALEY REINHART

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

HALEY REINHART  vine în BUCUREȘTI în primăvara lui 2021


Haley Reinhart va ajunge la București primăvara anului viitor. Astfel, concertul solo în premieră care ar fi trebuit să aibă loc pe 14 mai 2020 în LOFT Lounge este reprogramat din cauza pandemiei pentru luna mai a anului 2021.  Spectacolul de anul acesta a fost amânat ca urmare a Ordonanței Militare numărul 1 din data de 18 martie 2020.


”Într-o astfel de situație fără precedent în întreaga lume, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să avem grijă unii față de ceilalți. Din motive clare care țin de siguranța tuturor, am hotărât împreună cu Haley Reinhart și echipa ei amânarea concertului din România pentru primăvara anului viitor. Suntem încrezători că întâlnirea artistei cu publicul din România va fi pe cât de așteptată, pe atât de valoroasă și apreciată. Mulțumim.” – afirmă promoterul Events.  


Organizatorii vor reveni cu data exactă în care se va reprograma concertul din LOFT Lounge (Metropolis Center, Corp A, Parter, Strada Grigore Alexandrescu 89-97),  iar această dată va avea loc în luna mai a anului 2021.


Una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, Haley este în plină ascensiune din momentul în care a obținut locul 3 în sezonul al zecelea al American Idol. A lansat patru albume, a mers în concerte și chiar și-a împrumutat vocea pentru o animație din serialul produs de Netflix, F is for Family.Cu Lo-Fi Soul Haley Reinhart vrea să le facă cunoștință fanilor cu secretele vocii ei, de aceea putem regăsi pe album pe lângă vibe-ul ei old school emblematic, o paletă diversă de tonalități prin care vrea să se arate publicului așa cum este.


Biletele care au fost deja achiziționate își vor păstra valabilitatea pentru noua dată. Biletele se pot cumpăra de pe www.eventim.ro.