hansel - Bilete

HANSEL SI GRETEL

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

"HANSEL și GRETEL" este un spectacol montat în stil clasic, cu marionete la fire scurte, care urmărește fidel povestea fraților Grimm. Partiturile muzicale cântate și coloana sonoră, sunt adaptate după opera lui Engelbert Humperdinck. Caracterele bine definite ale personajelor, interpretarea și mânuirea de excepție, cât și atmosfera de basm reușesc să-i bucure pe micii și pe marii spectatori la fiecare reprezentație.

Regia: Francisca Simionescu, Scenografia: Zoe Eisele Szucs, Distribuția: Adina Doba, Izabela Cotescu, Lăcrimioara Szlanko, Cristian Bordaș, Mircea Moș

IMPORTANT!!!

Accesul la spectacolele Trupei Marionete este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Măsura se aplică tuturor spectatorilor cu vârsta peste 12 ani.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie!

Spectacolele se vor desfășura cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii.