hansel - Bilete

HANSEL SI GRETEL  - Bilete

Restrange rezultatele cautarii

Detalii eveniment

"HANSEL și GRETEL" este un spectacol montat în stil clasic, cu marionete la fire scurte, care urmărește fidel povestea fraților Grimm. Partiturile muzicale cântate și coloana sonoră, sunt adaptate după opera lui Engelbert Humperdinck. Caracterele bine definite ale personajelor, interpretarea și mânuirea de excepție, cât și atmosfera de basm reușesc să-i bucure pe micii și pe marii spectatori la fiecare reprezentație.

Regia: Francisca Simionescu, Scenografia: Zoe Eisele Szucs, Distribuția: Adina Doba, Izabela Cotescu, Lăcrimioara Szlanko, Cristian Bordaș, Mircea Moș


IMPORTANT!!!

Din cauza faptului că numărul de infectări la nivelul municipiului Arad depăşeşte 6/1000, accesul la spectacolele Trupei Marionete este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv pentru cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Măsurile se aplică tuturor spectatorilor cu vârsta peste 12 ani.

Purtarea obligatorie a măștii de protecție!