HAUSER - Concert Special de Paste  - Bilete

hauser reprogramat - Bilete ©

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

In urma deciziei presedintelui si a guvernului de decreta STARE DE URGENTA  in Romania cu scopul limitarii raspandirii virusului Corona, suntem nevoiti sa amanam concertul Hauser acompaniat de Camerata Regala din 16 Aprilie de la Sala Palatului. Prin urmare evenimentul va avea loc pe data de 23 Septembrie la aceeasi locatie. Posesorii de bilete isi pot pastra locul achizitionat pentru data reprogramata.


Stjepan Hauser, vine în premiera în Romania în formula solo pentru a le oferi fanilor săi un concert de neuitat. Acompaniat de Full Orchestra a Cameratei Regale, condusă de Robert Zigler, muzicianul va face un spectacol de muzica clasica unic incarcat de eleganta si rafinament.


Stjepan Hauser, originar din Croația, este aclamat la nivel internațional datorită talentul său ieșit din comun, ridicând ștacheta show-urilor în care violoncelul ocupă rolul principal. Stilul său  se caracterizează prin sfidarea barierelor dintre diferite genuri muzicale, dând o nunanță  deosebită elementelor de muzică clasică, pop, rock sau electro.