Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Stimati cumparatori, concertul trupei Helloween va avea loc la data stabilita! Avem confirmarea oficiala a acestui lucru. Pentru mai multe detalii vizitati pagina de facebook a organizatorului - DX Events

HELLOWEEN AJUNGE IN BUCURESTI IN DECEMBRIE!

In aceasta toamna, la cerinta publicului, trupa Helloween porneste in turneu cu compozitia originala a formatiei. Kai Hansen, Michael Weikath si Sascha Gerstner vor incanta publicul la chitara si backing vocal, Michael Kiske isi va relua rolul de solist alaturi de Andi Deris, Daniel Löble va tine ritmul la tobe si Markus Grosskopf va canta la bass.

Turneul Pumpkins United va ajunge in Romania, la Romexpo, in 15 decembrie, unde pe parcursul a peste 2 ore, Helloween va purta publicul prin toata istoria sa, interpretand hiturile care i-au facut celebri de-a lungul a peste trei decenii.
„If I could Fly” va fi prezenta în playlistul live al formatiei, alaturi de „Starlight”, „Murderer,” „Keeper of the Seven Keys”, „How many tears” si alte piese ce au facut faimoasa trupa germana.
De la inceputurile sale, in ultimii 35 de ani, Helloween a lansat cincisprezece albume de studio, trei albume live, trei EP-uri, si douazeci si sapte de single-uri, si a vandut mai mult de opt milioane de discuri in toata lumea. Au castigat paisprezece discuri de aur si sase discuri de platină. Timp de peste 30 de ani, Helloween au incantat publicul iubitor de rock, cu ritmuri de chitara hipnotizante si cantece memorabile. Concertul reprezinta un show ce nu trebuie ratat, membrii formatiei mentionand faptul ca un turneu de asemenea anvergură nu va mai fi realizat de catre acestia pe viitor.