HEYDAY 2 - TRIBUTE BANDS FESTIVAL  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Primăria Capitalei, prin creart, te invită la cea de-a doua ediție HeyDay Music Festival! Cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România va avea loc în perioada 9 – 11 iunie 2017, în Parcul Izvor.


Pentru 3 zile Bucureștiul se va alătura marilor festivaluri de tribute din lume. Fiind deja un succes garantat în Marea Britanie, S.U.A. sau Germania, festivalurile de tribute au ajuns atât un fenomen de entertainment, cât și un demers istoric, oferind fanilor, dar și celor mai puțin cunoscători, o șansă de a vedea live legende ale scenei muzicale.


HeyDay Music Festival aduce împreună unele dintre cele mai cunoscute “tribute acts”. Bob Marley, Rolling Stones, Pink Floyd, Bon Jovi, Green Day, Beatles, Red Hot Chili Peppers, Pink, Bruce Springsteen, Nirvana, Madonna, AC/DC, Metallica, ABBA, Iron Maiden sunt numele tributate la cea de-a doua ediție a festivalului.


Cu 17 trupe consacrate din Marea Britanie, Italia și România, dar și cu o scenă dedicată tinerelor talente, Hey Day se anunță a fi un altfel de eveniment pentru toți iubitorii de muzică.


Biletele se găsesc în rețeaua eventim.ro, la casa de bilete creart (Piața Alexandru Lahovari nr. 7), iar în cele trei zile de festival pot fi cumpărate și de la cele două case special amenajate  (Zona Metrou Izvor și zona Splaiul Independenței / Bd. B.P. Hașdeu).


Intrarea copiilor în vârsta de până la 14 ani, însoțiți de părinți, este liberă!


Intrarea se face vineri, 9 iunie, începând cu ora 16.00, iar sâmbătă, 10 iunie, și duminică, 11 iunie, începând cu ora 12.00. Concertele pe cele două scene mari sunt programate în fiecare zi începând cu ora 17.00.


www.heydayfest.ro /


facebook.com/HeyDayMusicFestival


 


Line-up:


VINERI, 9 IUNIE 2017


Bob Marley – Legend Live, UK


Rolling Stones – The Rollin’ Clones, UK


Pink Floyd – Speak Floyd, RO


Bon Jovi – Bon Giovi, UK


Green Day – Green Day Tribute Band, UK


 


SÂMBĂTĂ, 10 iunie 2017


The Beatles – Counterfeit Beatles, UK


When Violin Meets Guitar


Red Hot Chili Peppers – Around The World, RO


Pink – Pink Tribute, IT


Bruce Springsteen – The E Streets On Fire, IT


Nirvana – Nirvana UK, UK


 


DUMINICĂ, 11 iunie 2017


Madonna – Madonna Tribute Lisa, UK


AC/DC – Wire, RO


Metallica – Masterpiece, RO


Abba – Revival ABBA, UK


Iron Maiden – Trooper, RO


The Tarantinos – UK & CZ