Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Hindi Zahra la București, pe 1 noiembrie, la Arenele Romane

 

Floarea deșertului

 

Artista marocană revine în România după show-ul sold out de la București de anul trecut. Cu o prezență pe scenă intensă, Zahra e naivă și senzuală, într-o spirală de stări care urcă și coboară într-un vârtej de influențe: folk din Maroc, gypsy, world music, blues și un ingredient pentru care încă mai căutăm un nume.

Hindi Zahra e un soi de Frida Kahlo (cu care chiar seamană) care desenează în culori audio mari legende, mici trăiri – în timp ce cântă într-o adorabilă engleză cu accent,sau în limba ei nativă, berbera. De fapt însă, e destul de evident că limba ei nativă e pur și simplu muzica.Compozitor, multi instrumentist și producător, a debutat și în cinema, cu filmul The Cut al regizorului german de origine turcă, Fatih Akin.

Primul ei disc, „Handmade” a primit în 2010 Premiul Constantin pentru descoperirea anului în Franța. E deseori comparată cu Beth Gibbons de la Portishead, Billie Holiday sau Patti Smith. În 2015, Hindi Zahra și-a lansat discul Homeland, cu care a plecat în turneu mondial, seducând fanii și criticii muzicali deopotrivă.

Zahra reușește de fiecare dată sa livreze un sound autentic, „handmade”, care rămâne totodată incredibil de sofisticat: i-ar sta bine în egală măsură în subsolul unui club de jazz din New York, și într-un târg colorat din Marrakesch.

 

Program

 

Concertul Hindi Zahra are loc pe 1 noiembrie 2016, ora 20’00 la Arenele Romane (cort încălzit) din București.

Accesul se face începând cu ora 19:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Detalii pe www.twinarts.ro  şi pagina de Facebook  Twin Arts

Video

https://www.youtube.com/watch?v=2-8n6rTH6Ns

Sponsori / Parteneri