Hiromi-The Trio Project  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Jazz Night Out! Twin Arts prezintă Hiromi- The Trio Project feat. Anthony Jackson & Simon Phillips live la Sala Radio.


 


MAGIE LA PUTEREA A TREIA.


 


Pianista Hiromi este o forță domesticită a naturii. Nu ne-ar surprinde prea tare dacă în viitorul apropiat, japonezii ar folosi energia ei din performance-urile live ca o sursă alternativă de curent.


 


 Până atunci, micuța virtuoză vine să ne reîncarce simțurile cu jazz într-un nou concert eveniment  în formula de trio împreună cu multi-premiații Simon Phillips şi Anthony Jackson – doi zei ai instrumentelor lor (baterie şi bas).


 


Hiromi reprezintă avangarda jazz-ului contemporan, cu show-uri vibrante, de o sensibilitate precisă de cuarț  japonez, în care pianista pur și simplu își pierde mințile deasupra pianului pentru ca toți cei din sală să se regăsească în muzica ei.


 


Iar asta este adevărata magie a artistei nipone – deși pare ca a venit în vizită de pe o planetă îndepărtată, fiecare piesă este plină de empatie, încărcată cu frânturi de sentimente universale, încă de la primele clape.


 


Fiecare moment de improvizație pleacă în cautarea unui rost, nu rămâne doar o demonstrație de forță şi talent. Simon Phillips o provoacă la baterie, atrăgând-o într-un duel pe terenul său preferat: rock. Cunoscutul muzician a cântat alături de Toto, Judas Priest, Peter Gabriel, Whitesnake sau Mick Jagger.


 


 


 


Basistul Anthony Jackson completează trio-ul cu un bas unic la propriu si la figurat. Americanul este inventatorul basului cu șase corzi, rebotezat chitară contrabas. Apare pe nenumărate discuri alături de artişti de prim rang, precum Simon & Garfunkel, Michel Petrucciani, Dizzy Gillespie și Chick Corea.


 


Concertul face parte din turneul de promovare al noului album, Alive. La ultimele două concerte Hiromi din România scaunele din sală s-au ocupat mai repede ca cele din metroul din Tokyo. Așa că ne așteptăm la un nou concert sold out. Grăbiți-vă! 


 


 Hiromi- The Trio Project va concerta pe  30 Iunie 2015, ora 20:00 la Sala Radio din Bucureşti în cadrul Jazz Night Out.


Creată de Twin Arts , seria de concerte Jazz Night Out prezintă pe scenele din România cei mai bine cotaţi artişti internaţionali de jazz ai momentului.


 Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.


 BILETE


 Biletele pentru acest eveniment costă 95, 135, 155 de lei în funcţie de categorie şi vor putea fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.


Detalii pe www.twinarts.ro şi paginile de Facebook Twin Arts si Jazz Night Out.