Hooverphonic  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Hooverphonic live, pe 10 iunie, la Fratelli Studios! Trioul belgian revine in Romania in aceasta vara, in formula Alex Callier, Raymond Geerts si Noémie Wolfs, in cadrul turneului de promovare pentru ultimul lor album, „The Night Before”.


Muzica Hooverphonic refuza oricare incadrare. Trupa si-a extins repede stilul spre punctul in care nu mai poate fi inclusa in nici un gen muzical. De la trip-hop-ul de pe albumul lor de debut, „New Stereophonic Sound Spectacular” (1996) la fusion-ul electro de pe „Blue Wonder Power Milk” (1998), sau la aranjamentele acustice de pe „The Magnificent Tree” (2000), sound-ul trupei este intr-o continua evolutie. Hituri precum Eden, Mad About You, 2 Wicky, Vinegar and Salt sau coverul dupa Skake The Disease al celor de la Depeche Mode au rulat intens la posturile de radio si televiziunile muzicale romanesti. Melanjul aranjamentelor la chitara cu elemente new-wave si synth-pop restructurate cu ajutorul calculatorului au drept rezultat single-uri de o frumusete seducatoare, ce genereaza dependenta.


Single-ul „The Night Before”, lansat la sfarsitul anului trecut, in octombrie, a constituit primul pas al trupei alaturi de solista actuala, Noémie Wolfs. Albumul cu acelasi nume a fost lansat in noiembrie, si a castigat discul de platina in Belgia, tara natala a trupei, la scurt timp dupa lansare.


 


Biletele, la pretul de 110 lei (in ring) sau 180 lei (pe podium, cu loc la masa) pot fi achizitionate in reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.