Horatiu Malaele - Editie Speciala  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Horatiu Malaele - Editie Speciala


Spectacolul ”Ediție Specială”, în care marele actor Horațiu Mălăele înscrie publicul bucureștean  la un adevărat maraton al rezistenței la umor, împreună cu fiul său, Bogdan Mălăele și îndrăgitul artist Radu Captari, se află deja în topul celor mai căutate evenimente. Comedia, a cărei premieră a avut loc în primăvara acestui an, a câștigat interesul publicului înregistrând un succes uriaș, confirmat prin reprezentațiile susținute în săli arhipline.


Duelul actoricesc între Horațiu și Bogdan Mălăele revine dumincă, 24 septembrie, la Cinema PRO, de la ora 19:30. Mălăele, tatăl și fiul, se vor întrece în dialoguri actoricești fine și subtile, de un umor exploziv, momente poetice sau monologuri cu o sensibilitate lirică aparte, în acompaniamentul muzical al îndrăgitului artist Radu Captari.  


Durata spectacolului este de aproximativ o oră și jumătate, iar spectatorii care nu avut încă prilejul sa vizioneze filmul ”Funeralii Fericite”,  vor puea profita de proiecția acestuia, în mod gratuit.


Pelicula este o tragi-comedie excepțională ce îl aduce pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor, și ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.