Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Theater du Soleil vă prezintă în premieră absolută musicalul „Hotel California”,   pe data de 01 Noiembrie  2018, ora 19:00, la Teatrul  Bacovia  Bacau

„Hotel California“ este o adaptare pusa in scena de Theater du Soleil Enterteinment  după piesa de teatru „California Suite”, scrisă de Neil Simon.

Adus direct de pe Broadway, musicălul “ Hotel California”, este o comedie savuroasă, interpretată de o echipă de actori talentați, care doresc să vă scape de griji și să vă transpună într-o lume plină de râsete și voie bună.

Pentru a descoperi întreaga poveste și pentru a ne bine dispune împreună, vă invităm la un show grandios, un spectacol musical în limba română, alături de cele patru voci deosebite ale echipei noastre:

Johnny Bădulescu,  Adina Răducan, Sabrina Diacov si Gabi Ciocan  - care vor interpreta LIVE  câteva piese consacrate din repertoriul internațional.   

De asemenea, în rolurile principale îi veți putea aplauda pe:

Gabi Ciocan, Hany Derbas, Andrei Bireș, Denisa Mihăilescu, Sabrina Diacov, Adina Răducan și Teodor Veleanu.

Noua producție, „Hotel California”, este formată din trei piese de teatru: „Vizitatori  din  New York ...  Vizitatori  din  Philadelphia ...  Vizitatori din Chicago”.

 Acțiunea comediei se petrece în aceeași camera 203 din celebrul „Beverly Hills Hotel” din California, principala temă fiind comunicarea dintre generații conflictele ce apar între acestea.

Biletele pot fi achiziționate atât de pe Eventim.ro, cât și la  casa de bilete a sali