Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Theater du Soleil vă prezintă  în premieră in România pe data de 21 Noiembrie 2018, ora 19,00 la Teatrul  „Jean Bart”  din Tulcea  musicalul „Hotel California”

După succesul avut în America si Europa, piesa de teatru „California Suite” scrisă de Neil Simon în 1976, este o comedie americană savuroasă formată din patru acte: „Visitors from New York”, „Visitors from Philadelphia”, „Visitors from London” și „Visitors from Chicago”. Acțiunea comediei se petrece în camera 203 din celebrul „Beverly Hills Hotel” din California, principala temă fiind comunicarea dintre generații și conflictele ce apar între acestea.

    „Hotel California” este o adaptare pusă în scenă de echipa Theater du Soleil, o echipă de actori talentați, care doresc să vă scape de griji și să vă transpună într-o lume plină de râsete, voie bună, multă muzică și dans.

 În rolurile principale îi veți putea aplauda pe:

Gabriel Ciocan, Andrei Bireș, Hany Derbas, Denisa Mihăilescu, Sabrina Diacov, Adina Răducan și Teodor Veleanu. 

        Cele trei voci deosebite ale echipei noastre: Adina Răducan, Sabrina Diacov și Gabriel Ciocan - vor interpreta LIVE  piese consacrate din repertoriul internațional, în timp ce Andrei Bireș și Cezara Banu, doi dansatori profesioniști, ne vor încânta cu dansuri latino-americane precum Rumba, Cha Cha și Jive. 

      Pentru a descoperi întreaga poveste și pentru a ne bine dispune împreună, vă invităm la un show grandios, un spectacol musical în limba română.

      Biletele pot fi achiziționate on line de pe Eventim.ro și de la casa de bilete a sălii.