hyper-online - Bilete

HyperLiving experience

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

HyperLiving Experience

O experiență multidimensională de creștere, stare de flux și performanță.

Pe 1 noiembrie, de la ora 18:30, te așteptăm online, împreună cu Bruno Medicina, unde vei învăța să aplici metodele de coaching într-un mod holistic în fiecare dimensiune a vieții tale, pentru ca nivelul performanțelor tale să crească exponențial, micșorând, în același timp, efortul necesar.

A spune că ne folosim doar o fracțiune din potențialul nostru poate suna ca una dintre obișnuitele banalități motivaționale, dar în realitate suntem cu toții conștienți că trăim o viață mult sub cea pe care am putea-o trăi dacă am avea curajul să ieșim din zona noastră de confort și să ne permitem să ne realizăm întregul potențial.

Dar nimeni nu ne spune cum putem exprima acest potențial, deoarece autorii cărților despre succes nu fac decât să repete în toate variantele posibile formula obișnuită: setează-ți un obiectiv, fă un plan, apucă-te treabă, iar dacă ceva nu merge, schimbă planul (dacă ar fi atât de simplu, e greu de înțeles de ce nu suntem toți milionari, vedete de film, directori de companii multinaționale și nu știu ce altceva).

De fapt, așa cum spune Einstein într-o frază des citată, problemele nu pot fi rezolvate la același nivel de cunoștințe care le-a creat. Acest lucru înseamnă că, dacă dorim cu adevărat să ne exprimăm pe deplin și să ne ducem la un nivel superior, trebuie să schimbăm paradigma și să abordăm lucrurile dintr-un punct de vedere diferit și mai creativ.

Ce vei descoperi:

• cum să găsești sursa ta de putere și înțelepciune la care poți apela oricând;

• ce sunt, într-adevăr, obiectivele și cum poți schimba paradigma față de obișnuitul „goalsetting”;

• cum să deosebești obiectivele de tipul „project management” de cele de „suflet”, care te reprezintă cu adevărat;

• cum să treci de la modelul S.M.A.R.T. la modelul G.E.N.I.U.S.;

• care este adevărata sursă a energiei și cum să fii mereu în top;

• ce înseamnă încrederea în sine și cum o obții;

• cum să scapi de blocajele care te țin la loc și să-ți exprimi maximul de potențial;

• cum să găsești în viața ta „sensul” care mai înseamnă „semnificație” și „direcție”;

• că starea de flux nu este altceva decât mindfulness la nivel avansat și poate fi produs la comandă;

• că starea de flux nu privește doar oamenii, și că fiecare „sistem” – o firmă, o echipă, o familie – poate fi pusă în starea de flux;

• cum să pui în flux fiecare dimensiune de-a ta pentru a-ți aduce viața la nivelul superior, cel de HyperLiving.

HyperCoaching înseamnă să abordăm fiecare dintre aceste dimensiuni în mod independent, iar apoi – trecând la nivelul următor – să descoperim cum să armonizăm sistemul astfel încât fiecare element să acționeze în mod sinergic pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivele. Înseamnă să găsim alinierea cu o îndrumare superioară care ne poate arăta calea.

HyperLiving este, așadar, o dimensiune superioară a existenței, în care componentele fizice, mentale, sociale, financiare și spirituale se integrează într-un flux sinergetic virtuos, o dimensiune în care găsim HyperMotivation, HyperEnergy, HyperMastery, HyperPerformance, HyperLearning...

Evenimentul este facilitat de Bruno Medicina, Performance Coach (HPCC), Trainer, Autor şiSpeaker, cu aproape 40 de ani de experienţă în a-i ajuta pe oameni să descopere şi să îşifolosească potenţialul lor pentru a obţine performanţe de top în orice domeniu & Clementina Anghelache, antreprenor de 19 ani, cu studii în marketing și comunicare și formări în coachingși NLP, publisher al Revistei Psychologies în România și inițiatoarea platformei de ed-techLearning Network. În ultimii ani, Clementina a creat platfome de comunicare pentru terapeuți, coachi și consultanți ajutându-i să își atingă obiectivele de marketing într-o manieră eficace și sustenabilă.

BONUS: fiecare participant la eveniment va primi cadou un exemplar al cărții HYPERCOACHING pentru HYPERLIVING, cu semnătura autorului.

Dacă vrei să obții maximul de rezultat cu minimul de efort, dacă vrei cu adevărat să-ți duci viața la un nivel hyper și vrei să descoperi cât de imens este potențialul pe care îl poți manifesta, acum e momentul să acționezi.