Jan Akkerman  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 


Jan Akkerman concerteaza pe 23 noiembrie in Hard Rock Cafe


 


Ian Akkerman, unul din cei mai bine cotati chitaristi din lume, revine in România pentru un spectacol pe scena Hard Rock Cafe-ului bucurestean. Evenimentul, care va avea loc pe 23 noiembrie, este primul din seria Guitar Masters.


 


Organizatorii declara: “fiecare seara Guitar Maters va avea in prim-plan un instrumentist de prestigiu si, pe lânga faptul ca va fi un show in sine, va fi o relevelatie privind nenumaratele veleitati ale chitarii. De la jazz la blues, de la rock la fusion, fiecare concert va oferi o noua perspectiva asupra versatilitatii infinite a acestui instrument”.   


 


Ian Akkerman este un muzician impatimit de farmecul coardelor, ce vrajeste publicul la fiecare reprezentatie prin pasiunea exprimarii. A activat alaturi de formatii renumite  din zona progressive rock si jazz-rock , precum Focus si Brainbox. Printre reperele Focus se numara piesa Hocus Pocus, compozitie integrata ulterior inclusiv in repertoriul Iron Maiden


 


In decursul carierei, Ian Akkerman a colaborat cu nume de prestigiu precum BB King, Charlie Bird, Cozy Powell, Clau Ogerman sau Ice T, a lansat peste 12 albume solo si a primit distinctia Golden Harp, pentru intreaga activitate. 


 


Akkerman ajunge la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent material disocgrafic “Minor Details” lansat in 2011.


 


Reprezentatiile sale sunt caracterizate de apetitul lui Akkerman pentru improvizatie, impartasita intr-o maniera inefabila cu instrumentistii Coen Molenaar (clape), Wilbrand Meischke (bass) si Marijn van den Berg (tobe). Potrivit criticii de specialitate, showurile lui Akkerman sunt intotdeauna fascinate si surprinzatoare, imbinarea perfecta intre virtuozitate si spectacol.


 


 Biletele cu locuri necesita rezervare imediat dupa achizitionarea folosind datele de contact Hard Rock Cafe Bucharest: 021 206 6261.