Idei de cadouri  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Idei de cadouri – experienta asiatica de 4 ore intr-un spa de lux


Persoana iubita duce un stil de viata agitat si vezi cum in fiecare zi nivelul sau de energie scade considerabil? Stresul, ritmul alert sau programul haotic in alimentatie isi pun amprenta asupra corpului si incet, incet, provoaca imbatranirea rapida a celulelor. Daca vrei sa o ajuti, propunem sa adaugi pe lista de idei de cadouri experienta asiatica, care timp de 4 ore o sa faca minuni asupra oricarui corp extenuat, avid dupa relaxare.


Centrul Shakti propune un program de liniste si relaxare, prin care se pot combate cu succes efectele negative ale stresului si oboselii, inducand o stare de pace interioara. Organismul obosit primeste in acest fel o pauza bine meritata pentru relaxare, iar nivelul de stres este redus considerabil. Ne adresam oricui simte nevoia sa isi ajute corpul, sa isi impuna un ritm de viata sanatos si necesar pentru stilul de viata agitat.


Recomandam terapia craniosacrala, extrem de importanta pentru sanatate, care contribuie la circulatia corecta a fluidelor in tesuturi, ajutand la o mai buna oxigenare. Functionarea sistemului craniosacral este vitala pentru un corp sanatos, iar aceasta tehnica presupune miscari fine, in puncte cheie, care elibereaza presiunea acumulata. Durata acestei proceduri este de 75 de minute.


O ora de sedinta privata de yoga este tot ceea ce un corp obosit are nevoie, pentru a combate cu succes efectele negative ale stresului si oboselii, inducand o stare de pace interioara. Aceasta este si o lectie foarte importanta de autodisciplina, adresata celor putin mai nervosi, care nu isi gestioneaza corespunzator emotiile.


La final, propunem o sesiune foarte interesanta de life coaching, unde timp de o ora o persoana special pregatita va incerca sa gaseasca solutii la problemele pe care clientul i le prezinta. Acest tip de coaching abordeaza mai multe subiecte si raspunde la intrebari despre viata personala sau cea de cariera. Examineaza serios ceea ce ii este expus si incearca sa dea cele mai bune raspunsuri, in functie de caz.


Detaliile experientei • Terapie craniosacrala (metoda blanda de evaluare si de imbunatațire a funcționarii sistemului fiziologic al corpului) (75 min)

 • Life Coaching (60 min)

 • Sesiune Yoga privata (60 min)

 • Locatie: Bucuresti, Centrul Shakti

 • Experienta pentru 1 persoana

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Terapia craniosacrală este o metodă blândă de evaluare și de îmbunătățire a funcționării sistemului fiziologic al corpului, numit sistem craniosacral. Sistemul craniosacral este alcătuit din membranele meningeale, structuri care controlează presiunea intracraniană și dinamica lichidului cefalorahidian și care îmbracă și protejează creierul și măduva spinării. De unde și rolul lor esențial în funcționarea sistemului nervos central.

 • In sesiunea yoga, prin intermediul exercitiilor fizice, numite asane, executate pe parcursul orei, corpul se intareste si se echilibreaza. Prin concentrarea de care este nevoie in executarea exercitiilor fizice, mintea se relaxeaza, se elibereaza de stres si se intareste. Prin respiratia controlata si prin meditatie atat corpul, cat si mintea se vor dezvolta, retesandu-se legatura dintre cele doua, astfel incat sa functioneze intr-un tot unitar si armonios.