Idei de cadouri pentru cuplu  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Idei de cadouri pentru cuplu - floating pod cu saruri Epsom, yoga si masaje de lux


Ai impresia ca sarbatoresti in acelasi fel o aniversare sau o ocazie speciala? Vrei sa mai spargi rutina si sa iesi in evidenta cu ceva mai deosebit? Daca esti o persoana practica, iti propunem sa adaugi pe lista un cadou nu doar pentru persoana iubita, dar si pentru tine. Da, ai auzit corect, avem multe idei de cadouri pentru cuplu, insa aceasta este una cu care mergi la sigur pentru amandoi.Iti propunem o experienta foarte interesanta, ce pune accent pe relaxare, atat pentru minte cat si pentru corp. Timp de 60 de minute, o sa plutiti fara efort in saruri Epsom, care ajuta corpul sa se relaxeze, atingand starea de bine prin meditatie.


Daca ai avut o perioada stresanta si extrem de tensionata, The Float Room iti aduce experienta ideala pentru a scapa de orice “dusman” care pune in pericol sanatatea organismului tau. Magneziul si sulfatul din sarile Epsom sunt absorbite de piele, redandu-i elasticitatea si stralucirea, pentru un efect ce se vede atat la interior, cat si la exterior. Datorita continutului mare de sare Epsom, corpul se reimprospateaza, detoxifica si echilibreaza absorbind magneziul iar pielea ramane catifelata si fina mult timp. Aceasta terapie este recomandata si in cazul durerilor reumatice, insomniilor sau starilor de depresie.


Dupa ce ati terminat cu atata plutit, avem alte experiente de relaxare pentru voi. Centrul Shakti este partenerul nostru in aceasta unitiativa si iti propune sa introduca in programul tau agitat 1 ora de sedinta privata de yoga, prin care poti combate cu succes efectele negative ale stresului si oboselii, inducand o stare de pace interioara. Este si o lectie foarte importanta de autodisciplina, adresata celor putin mai nervosi, care nu isi gestioneaza corespunzator nervii.Cele doua tipuri de masaj vin in completarea pachetului deja prezentat, cate unul potrivit pentru fiecare dintre voi. Pentru ea recomandam masajul Thailandez, o forma de bodywork asemanatoare kinetoterapiei, ce imbina tehnicile manual cu cele mecanice pentru un efect de relaxare si destindere a organismului. Pentru el, recomandam masajul Japonez, putin mai alert, care este realizat doar prin actiuni manuale (100 de manevre principale si 200 manevre secundare) efectuate asupra intregului organism. Ziua se termina cu un curs de juice detox, pentru a prezenta beneficiile sucurilor sanatoase asupra organismului.


Detaliile experientei • Sesiune de floating in saruri Epsom de 60 de minute pentru 2 persoane

 • Yoga privata pentru cuplu (60 min)

 • Masaj Thailandez traditional (formă de bodywork-asemănătoare kinetoterapiei sau osteopatiei, datorită tehnicilor manuale, dar și a celor mecanice, folosite în manipularea corpului) pentru EA (90 min)

 • Masaj Japonez postural (acțiuni manuale (100 de manevre principale și 200 manevre secundare, efectuate asupra întregului organism, în vederea păstrării sau ameliorării stării de sănătate) pentru EL (90 min)

 • Juice Detox

 • Locatie: Bucuresti

 • Experienta pentru 2 persoane

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)