Idei de cadouri pentru el  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Idei de cadouri pentru el – participare la regata Marii Negre


Ne adresam doamnelor care stiu ca au acasa barbati cu simtul aventurii extrem de dezvoltat, gata oricand sa faca fata provocarilor. In acest sens propunem sa bifeze una dintre cele mai interesante experiente de idei de cadouri pentru el: participarea la regata Marii Neagre, ce ii va testa toate abilitatile de care dispune.


Partenerii nostri de la Sailon.ro stiu care este reteta unei aventuri reusite si isi propun sa organizeze pentru tine 3 zile incitante, pline de adrenalina si spirit de competitie, unde limitele vor fi testate si de ce nu, prietenii se vor lega. Marea inseamna aventura, necunoscut dar si incantare si sigur aceasta experienta va fi greu de uitat. Inainte de a se avanta in necunoscut, navigatorii vor avea parte de o scurta introducere teoretica in “artele” sailing-ului, unde isi vor clarifica orice nelamurire pentru a fii 100% siguri in momentul in care pornesc in larg.


De asemenea, la final, chiar daca echipa din care EL face parte nu a castigat, va putea participa la petrecerea privata si la festivitatea de premiere.Marea Negra ofera una dintre cele mai frumoase si interesante evenimente sportive ale anului, unde competitia se imbina cu adrenalina, dar in acelasi timp incurajeaza spiritul de echipa si leaga prietenii. Este o aventura greu de uitat, ce trebuie neaparat bifata si traita la adevarata ei valoare. Soarele, valurile sau vantul, toti sunt martorii unei experiente greu de egalat, care aduc cinste acestui sport de echipa. Regatta Marii Negre are in spate ani de traditie si sincer, consideram ca ar fi pacat ca persoana iubita sa nu aiba parte de aceast eveniment unic in viata sa, care clar ii va schimba perceptia despre navigatie. Aici vorbim despre adrenalina pura si despre instincte ascutite, elemente esentiale in sailing.


 


Calendar competitional 2020:


 


29.05 - 31.05 ------------ Regatta Seanergya


17.07 - 19.07 ------------ Regatta Ziarul Financiar


31.07 - 02.08 ------------ Regatta Life Harbour


21.08 - 23.08 ------------ Regatta Bricul Mircea


04.09 - 06.09 ------------ Regatta Callatis


18.09 - 20.09 ------------ Regatta de Toamna


 


Detaliile experientei • 2-3 zile de sailing in conditii de competitie

 • Scurta introducere teoretica in sailing, prezentarea ambarcatiunii, notiuni de manevrare a navei

 • Accesul la petrecerea privata si la festivitatea de premiere

 • Locatie: litoralul romanesc

 • Experienta pentru 1 persoana

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil timp de 1 an pentru 1 persoana.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Echipament necesar: incaltaminte cu talpa aderenta si impermeabila, haina rezistenta la vant si impermeabila, pantaloni impermeabili, tricouri cu maineca lunga, protectie solara (ochelari, crema 50+, haine deschise la culoare), manusi de sailing pentru cei care vor sa se implice mai mult in manevrarea velierului.

 • Cazarea se face pe barca in pat dublu, alaturi de un alt membru al echipajului.

 • Conditiile sanitare de pe barca sunt: dusuri, WC.

 • Petrecere sambata seara si socializare, incluse.

 • Este posibil sa apara o taxa suplimentara intre 50 si 100 de lei, care trebuie platita in momentul inscrierii catre organizatorul regattei in functie de solicitarea organizatorului..