Idei de cadouri - relaxare orientala  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Idei de cadouri - relaxare orientala


Atunci cand persoana draga ajunge de fiecare data acasa obosita si fara energie, este clar ca trebuie sa faci ceva in aceasta privinta. Stresul, ritmul alert sau programul haotic in alimentatie isi pun amprenta asupra corpului si incet, incet provoaca imbatranirea rapida a celulelor. Ce trebuie sa faci? Avem multe idei de cadouri pentru aceasta situatie si incepem cu o sesiune de relaxare orientala prin care sa iti ajuti persoana iubita sa combata efectele negative ale unui ritm de viata agitat.


Centrul Shakti iti propune un program de liniste si relaxare, prin care se pot combate cu succes efectele negative ale stresului si oboselii, inducand o stare de pace interioara. Organismul obosit primeste in acest fel o pauza bine meritata pentru relaxare, iar nivelul de stres este redus considerabil. Ne adresam atat domnilor, cat si doamnelor.Timp de 120 de minute el se poate bucura din plin de beneficiile unui ritual Ayurvedic, ce cuprinde o serie de proceduri precum: baie aromaterapeutica cu produse ayurvedice, tehnici de masaj reflexogen la nivelul talpilor si palmelor, tehnici de presopunctura, tehnici de dispersie a tensiunilor musculare, drenaj limfatic sau tehnici de deblocare a centrilor si punctelor energetice.


Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest concept, Ayurveda este o practica de medicina veche de aproape 5.000 de ani, dezvoltata in India, ce considera ca principala cauza a problemelor corpului o reprezenta dezechilibrul minte – corp. Aici lucram si noi intens, in a ajuta mintea sa se destinda, permitand astfel corpului sa isi recapete sanatatea.Pentru ea recomandam terapia craniosacrala, extrem de importanta pentru sanatate, care contribuie la circulatia corecta a fluidelor in tesuturi, ajutand la o mai buna oxigenare. Functionarea sistemului craniosacral este vitala pentru un corp sanatos, iar tehnica noastra presupune miscari fine, in puncte cheie, care elibereaza presiunea acumulata. Durata acestei proceduri este de 75 de minute. La final, un plus de rasfat cu manichiura, spa, spalat si coafat, pentru a pleca de acolo stralucind.Sper ca am reusit sa te convingem asupra nenumaratelor beneficii pe care cateva ore de relaxare o au asupra organismului tau.


Detaliile experientei • Ritual Ayurvedic pentru EL cu baie aromaterapeutica cu produse ayurvedice, tehnici de masaj reflexogen la nivelul talpilor si palmelor, tehnici de presopunctura, tehnici de dispersie a tensiunilor musculare, drenaj limfatic, tehnici de deblocare a centrilor si punctelor energetice (120 min)

 • Terapie craniosacrala pentru EA (metodă blândă de evaluare și de îmbunătățire a funcționării sistemului fiziologic al corpului) (75 min)

 • Manichiura Spa

 • Spalat, coafat

 • Locatie: Centrul Shakti, langa Piata Romana

 • Experienta pentru o persoana

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Terapia craniosacrală este o metodă blândă de evaluare și de îmbunătățire a funcționării sistemului fiziologic al corpului, numit sistem craniosacral. Sistemul craniosacral este alcătuit din membranele meningeale, structuri care controlează presiunea intracraniană și dinamica lichidului cefalorahidian și care îmbracă și protejează creierul și măduva spinării. De unde și rolul lor esențial în funcționarea sistemului nervos central.

 • Conform traditiei ayurvedice, boala, suferinta, nefericirea sau tensiunea apar atunci cand nu suntem aliniati cu natura noastra interioara. Cu alte cuvinte, cand uitam de noi si ne lasam inghititi de valtoarea sarcinilor de zi cu zi, fara sa facem ceva pentru noi. In limba sanscrita, Ayu inseamna viata iar Vedainseamna cunoastere, astfel ca o traducere potrivita pentru Ayurveda ar fi “cunoasterea vietii”. Masajul ayurvedic este despre a te cunoaste pe tine insuti si, in conformitate cu dosha ta (sau constitutia ta fizica, psihica si energetica), masajul va fi adaptat nevoilor tale. Echilibru, energie si elevare spirituala, intr-un singur masaj

 • „O femeie care isi tunde parul, este pe cale sa-si schimbe viata”, spunea Coco Chanel! Daca te gandesti cu atentie la conjuncturile in care ai ales sa faci o schimbare majora in coafura ta, vei realiza ca aceasta decizie insoteste adesea mari transformari personale. Ne schimbam look-ul dupa o despartire de partener, sau, din contra, pentru a straluci la nunta noastra, pe noul drum alaturi de persoana iubita, cand promovam la job sau dupa ce am adus pe lume un copil.