volo200 - Bilete ©

IL VOLO

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Dragă audiență,


Dragi prieteni ai lui Piero, Ignacio și Gianluca,


Din cauza pandemiei de la COVID-19, Il Volo și-a amânat turneul mondial „10 ani” pentru vara anului 2021. Alături de concertele din alte orașe europene, concertul lor de la București, programat pentru 15 iulie 2020, trebuie amânat.


"Așteptam cu nerăbdare prima noastră întâlnire cu voi, prietenii noștri români!" Știm că sunteți mulți și ne așteptați cu drag! Vă citim mesajele. Din păcate, trebuie să amânăm întâlnirea cu voi, dar ne vom vedea în curând și vă vom aduce muzica noastră! Fiți sănătoși și aveți grijă de voi! ”, spun cei trei muzicieni.


În același timp, situația rămâne incertă. Sălile de concert sunt închise, iar măsurile de securitate impuse nu permit organizarea de evenimente de amploare. De asemenea, este o prioritate pentru noi să protejăm sănătatea publicului nostru, a dumneavoastră - a fanilor, a muzicienilor, a tehnicienilor, a tuturor celor care lucrează la realizarea unui concert.


Toate aceste condiții fac imposibilă în acest moment susținerea concertului Il Volo din București, sala Palatului - o producție la scară atât de mare și cu atât de mulți participanți.


Cu toate acestea, în ultima lună, echipele noastre au muncit din greu și am programat o nouă dată pentru întâlnirea dvs. cu muzica italiană și cu fermecătorii Gianluca, Ignacio și Piero.


Noua dată pentru concertul Il Volo din București este 8 iulie 2021, sala Palatului.


Biletele achiziționate vor fi valabile pentru noua dată fără revalidare. 


Vă mulțumim pentru încredere, bun gust și dragoste pentru muzică! Ne vom întâlni din nou cu talentul divin al celor trei italieni. Suntem convinși că fanii lor fideli îi vor aștepta. E la musica vera che resta!