IMPROV SHOW TRUPA OBLIGO - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Pe 20 februarie ne dăm întâlnire la 14thLANE cu trupa de improvizație Obligo. Așteptăm toți iubitorii de improvizație alături de noi începând cu ora 19:00!

 Ce este teatrul de improvizatie si de ce il practicam?!

Trupa Obligo a aparut pe 1 Iunie 2009 dintr-o nevoie. Era o nevoie comuna, chiar daca majoritatea dintre noi erau inca studenti. Nevoia de a juca mai mult, mai des, fara restrangeri si ,in special, cu public.
Fiind fani ai serialului britanic "Whose line is it anyway", ne-am gandit sa incercam si noi un asemenea tip de spectacol: fara regie, fara scenariu, fara nimic pregatit dinainte. Doar ca acela era un spectacol televizat si inregistrat.

Cum decurge un show Obligó?

Prezentatorul alege din public teme, meserii, situatii, locatii sau replici care vor deveni subiectul unui joc. Actorii trebuie sa dezvolte subiectul intr-un mod cat mai amuzant, pastrand in acelasi timp si obligoul (regula) acestuia. In functie de public, trece o ora jumatate sau chiar doua, in care cei prezenti se destind si isi mai descretesc fruntile.

Actorii danseaza, canta, fac pantomima, construiesc povesti spontan. Totul este improvizat, fara nici o pregatire in prealabil a vreunui scenariu sau regii.

Dupa aproape 8 ani si peste 1000 de spectacole si evenimente... Nu stim, improvizam!