ÎN PLINĂ GLORIE!  - Bilete

In plina glorie - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Joi, 27 august, ora 20:00 – Scena Mobilă (Cetatea Oradea)

ÎN PLINĂ GLORIE! de Peter Quilter, regia: Cristian Ioan


ÎN PLINĂ GLORIE! este o comedie inspirată din viaţa lui Florence Foster Jenkins, cunoscută în istorie ca fiind cea mai proastă solistă de operă din lume, atribuindu-i-se din această cauză și ironicul titlu de „Prima Doamnă a glissandoului”. Pasionată de muzică până la patetism, reușește, în ciuda ironiei unora şi a ridiculităţii dorinţei, să susțină concerte de operă cu sala plină. Apogeul carierei sale îl reprezintă recitalul de pe scena uneia dintre cele mai prestigioase săli de concert din New York: Carnegie Hall. Succesul său nu ar fi fost posibil, însă, fără resursele financiare de care dispune şi fără sprijinul unor prieteni… devotaţi.

Un spectacol extraordinar, în care graniţa dintre curaj şi naivitate dispare. Un personaj dispus să renunţe la orice pentru a-şi îndeplini visul. O poveste plină de umor, care în mod paradoxal, a făcut istorie, reuşind să inspire chiar şi în prezent.

Distribuția:

Florence Foster Jenkins: Gabriela Codrea Cosme McMoon: Andrian Locovei St Clair: Răzvan Vicoveanu Dna Johnson: Mirela Lupu Dorothy: Lucia Rogoz Maria: Georgia Căprărin/ Maria Teișanu Uncle Sam: Alexandru Rusu Contratenorul Viktor: Iosif Viktor Câinele Biju

Regia artistică: Cristian Ioan

Scenografia: Clara Labancz

Traducerea: Dan Mihu

Pregătirea muzicală: Ovidiu Iloc și Henrietta Varady

Ilustraţie muzicală: Sorin Domide

Dansatori: Ionuţ Şerban, Mara Diniș, Marius Precup, Denisa Benko, Antoniu Nica, Nadina Urs

Durata spectacolului: 2 ore 10 min (cu o pauză)Galerie eveniment