in-the-hood-boa - Bilete

IN THE HOOD

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

IN THE HOOD


Unul dintre cei mai în voga artisti de trap din America, SMOKEPURPP, al cărui hit mondial „Audi” a avut un succes răsunător pe toate platformele de streaming, vine la București, la BOA Club - Beat of Angels, pe 10 iunie. Acesta va susține un concert în cadrul evenimentului „IN THE HOOD #TRAP FEST, un festival de muzica trap și hip hop, aflat la prima ediție.

Artistul este un rapper, cântăreț, compozitor și producător american, originar din Chicago, Illinois, cunoscut și sub numele de Lil Purpp. Printre piesele sale cu peste 69 de milioane de vizualizări, difuzate la nivel mondial, se numără: Nephew ft. Lil Pump, Off My Chest feat. Lil Pump, Double feat. NLE Choppa, DELILAH, Audi, și multe altele.


Lil Purpp și-a lansat albumul de debut „Deadstar” pe 29 Septembrie 2017, iar mixtape-ul lui a urcat foarte repede pe locul 42 în topul Billboard 200 de albume.

Pe scena, alături de Smokepurpp, special guests sunt Richie Wess & Young Dred,iar din lineup-ul IN THE HOOD #TRAPFEST vor face parte și CONNECT-R, SHIFT, JOHNY ROMANO, HORACE si multi altii.


Reguli de acces:

-Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis

-Accesul in locatie se face de la ora 22:00

-Evenimentul poate contine limbaj licentios