Incearca cerere in casatorie subacvatica  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Experimenteaza un moment unic: cererea in casatorie subacvatica 


Exista in viata anumite momente importante, marcante, care raman cu tine mereu, precum majoratul, absolvirea, primul sarut, nasterea primului copil etc. Pe lista mentionata inainte trebuie musai sa fie si cererea in casatorie. Fie ca esti cel care face acest gest, fie ca esti cea care primeste inelul, momentul este unic si ramane intiparit pentru totdeauna in momoria fiecaruia. Iti propunem o experienta extrem de originala si anume cererea in casatorie subacvatica, cu care sigur o sa reusesti sa iti impresionezi pana la lacrimi iubita.


Exista mii de preferinte din parte femeilor pentru acest moment. Unele prefera in afara tarii, precum Paris sau Milano, altele isi doresc acest lucru sa se intample la o cina romantica, sau altele, de ce nu, intr-un spatiu extrem de simplu. Noi credem ca este bine sa spargi anumite tipare si sa ii oferi iubitei tale ACEA cerere in casatorie pe care consideri ca o merita. Partenerii nostri de la Nemo Diving Center au pregatit totul pentru tine si iti asigura reusita initiativei tale. Tu doar trebuie sa iti convingi iubita ca o escapada la Eforie Nord este cea mai buna idee si sa o ademenesti la locul unde va avea loc cererea in casatorie subacvatica. Spui ca iti doresti cu ardoare o sesiune de scuba diving in piscina si planul incepe incet incet sa prinda contur.


Dupa sesiunea de practica si instructaj, momentul se apropie. Stim ca o sa ai emotii mari, dar cred ca toata experienta o sa merite pe deplin. Viitoarea mireasa sigur nu o sa uite nicioadata cum a dat din cap frenetic atunci cand ai scoti cartonasele pe care scrie frumos “Vrei sa fii sotia mea??”. Toate prietenele ei o sa fie negre de gelozie si probabil o sa te mentioneze si prietenii lor, pentru ca acum le-ai dat de lucru si trebuie sa te egaleze in performante. Acestea fiind spuse, va recomandam cererea in casatorie subacvatica pentru un inceput original al vietii voastre in doi.


Detaliile experienței: • Instructaj complet cu un instructor profesionist în privința siguranței, modului de respirare și comunicare subacvatică

 • Sesiune de practică în piscină

 • Amenajarea scenei pentru cererea în căsătorie

 • Filmare HD a experienței

 • Locație: Eforie Nord

 • Experiență valabilă pentru 2 persoane

 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Efectuarea scufundarii depinde de conditiile atmosferice din ziua programarii, care pot duce la amanarea experientei.